TOP KUHINJE

7 najboljih kuhinja s Instagrama i Pinteresta

Instagram

Za uređenje kuhinje spremni smo nerijetko izdvojiti više vremena i novca nego za ostatak stana – s iznosom se može uspoređivati još samo kupaonica. No, to i ne čudi jer su to dva prostora u domu koja doista više nego drugi zahtijevaju kvalitetne materijale, otporne na habanje i vlagu.

Zato je osmišljavanje kuhinje i njezino opremanje pravi mali dizajnerski i građevinski poduhvat, koji je zna biti prilično stresan za vlasnike. Puno je detalja koji su potrebni da bi kuhinja bila apsolutno funkcionalna te dobro izgledala. Ma koje veličine bila, ona je najfrekventnije mjesto u domu, pravi mali socijalni punkt u kojem rado boravimo. Kako bi vam olakšali potragu za idealnom kuhinjom koja će zadovoljiti sve vaše potrebe, a usto i atraktivno izgledati, nudimo vam nekoliko inspiracija koje smo pronašli na poznatim društvenim mrežama  - Instagramu i Pinterestu.

Pinterest

 

CRNA ZA HRABRE

Crno već neko vrijeme stanuje ne samo u dnevnim sobama, nego i kuhinjama – na njezinim zidovima, frontama, radnim plohama, stolcima, a sada i na pločicama. Ako je prostor mali, nemojte pretjerivati s crnom, no svakako je se ne trebate bojati jer nije strogo rezervirana za velike kvadrature kao ni visoke stropove. Na našim Insta i Pinterest primjerima možete vidjeti kako to dobro funkcionira. Uz crnu savršeno odgovaraju druge neutralne nijanse poput bijele ili bež, kao i svi tonovi prirodnog drveta kao i prirodni materijali poput kamena ili cigle.


Instagram

MRAMOR JE POSLJEDNJI HIT

Bilo da je riječ o imitaciji ili prirodnom, mramor se na velika vrata vratio u interijere, a prije svega kupaonice i kuhinje. Kada je o kuhinjama riječ, onda se ovaj materijal ne nalazi samo kao podna ili zidna obloga, nego i kao osnovni materijal za šank ili kuhinjski otok. Posljednji hit su otoci od crnog ili bijelog mramora koji donose eleganciju u kuhinju.

Pinterest

SVI SU OPET LUDI ZA PLAVOM i SIVOM i RUŽIČASTOM

Siva, ružičasta i nove nijanse plave koje koketiraju sa sivom i petrolej plavom je ono što se pratiteljima na Instagramu i Pinterestu najviše sviđa. To su jedne od najpopularnijih boja koje se traže za kuhinje.

Pinterest


Instagram


Pinterest

Vjerujemo da ćete sada dobiti ideje kako urediti vašu kuhinju iz snova, naći najbolji raspored elemenata i uređaja, odabrati temeljnu boju, dobiti nadahnuće za detalje, odvažiti se za malo ekstravagancije.

Foto: Instagram, Pinterest

Izdvajamo

Iz drugih medija