Vrijeme je za shopping!

KLIMA-UREĐAJ ZA SVAKI DŽEP: Izbor top četiri modela za ugodno i hladno ljeto

U toplom dijelu godine, a posebno u sve užarenijim ljetnim mjesecima, klimatizacijski uređaji ne predstavljaju samo spas nego i nužnost kako bismo što bezbolnije i ugodnije preživjeli to razdoblje. S druge strane, u područjima zemlje s blagim zimama ugradnja modernog klima-uređaja zadovoljit će i potrebe za grijanjem. Na tržištu postoji mnogo opcija i proizvođača, a mi smo za vas odlučili izdvojiti top klima-uređaje nižeg cjenovnog razreda i to od renomiranih proizvođača rashladnih uređaja, koje već danas možete kupiti u Pevex-u! 
 iStock

Nakon što ste prošli pripremnu fazu i dobro razmotrili kakve su potrebe vašeg prostora, uz pomoć stručnjaka izračunali i proučili sve moguće značajke i specifikacije modela koji vam stoje na raspolaganju vrijeme je za donošenje odluke i kupovinu vašeg novog klima-uređaja! Kako bismo vam olakšali odabir i kako biste dobili vrijednost za svoj novac, donosimo top četiri modela za ugodno i hladno ljeto!

Imajte na umu da kvalitetan klima-uređaj, najprodavaniji model je kapaciteta od 3,2 kW u hlađenju odnosno 3,2 kW u grijanju i zadovoljava potrebe većine stanova. Ostale značajke uređaja koji odaberete ovise o vašim realnim potrebama i mogućnostima, a utjecat će na vaše troškove, kvalitetu zraka koji udišete, osjećaj ugode i na vaše korisničko iskustvo. Izdvojeni klima-uređaji zadovoljavaju osnovni uvjet minimalne jačine i za hlađenje i za grijanje, imaju jamstvo na kompresor i na cijeli uređaj, tihi su te su jednostavni za postavljanje, a razlikuju se, osim po cijeni, upravo po tome koliko troše i koje vam dodatne pogodnosti nude.

Klima - uređaj Tesla AC TA35LLIL-1232IAW

Uređaj koji objedinjuje sve ono što nam treba, bez obzira pričamo li o klima uređaju koji koristimo samo preko ljeta ili tijekom čitave godine. Tesla AC TA35LLIL-1232IAW omogućava značajno nižu potrošnju zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Iznimno važno je napomenuti kako omogućava nečujan rad te vrhunsku kvalitetu zraka tako da vas neće dekoncentrirati u poslu, ali ni u snu. Za vrijeme najtoplijih ljetnih dana i večeri odaberite opciju turbo hlađenja, a manji troškovi održavanja i izuzetna efikasnost jednako su primjenjivi i u zimskom periodu. Odabirom Tesla uređaja birate kućnog pomagača koji ima produžen vijek trajanja, a dodatna prednost je i iznimno pristupačna cijena.

Klima - uređaj Split Azuri AZI-WE35VE

AZURI klima uređaji odlikuju se visokom energetskom učinkovitosti, niskom razinom buke unutarnje i vanjske jedinice, sukladni su najnovijim Ecodesign normama te koriste ekološki prihvatljiv plin R 32. Ima učinak hlađenja: 3,2 kW (0,60-3,60) kW i učinak grijanja 3,4 kW (0,60-4,40) kW. Prikladan je za prostoriju do 35 četvornih metara i ima energetsku klasu A++, za smanjenu potrošnju energije te uključeno Wi-Fi upravljanje.

Klima-uređaj Whirlpool SPIW 309L

Whirlpool klima-uređaj SPIW 309L ima energetsku klasu A++, za smanjenu potrošnju energije. Klima ima i 6th SENSE - senzor temperature koji automatski mjeri temperaturu u prostoriji i osigurava idealnu kombinaciju radnih funkcija radi postizanja najviše razine udobnosti, dok je uz pomoć Jet funkcija moguće sniziti temperaturu za 5°C u roku od 10 minuta.

Samostojeći ventilator SF- 40J

Donosimo vam još jedan savršen novi proizvod za ovo ljeto: stojeći ventilator SF- 40J ! Riječ je o praktičnom samostojećem ventilatoru jednostavnog dizajna koji će vaša ljeta učiniti ugodnijima. Ovaj oscilirajući ventilator može se postaviti u 3 brzine i različite visine (od 101 cm sve do 122 cm max.). Ima promjer od 40 cm i snagu 50 W.

Više na: www.pevex.hr

Foto: iStock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:07