SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO

Ne gubite dragocjeno vrijeme, ovo je sve što treba imati vaša nova kuhinja

Priuštite sebi i svojim gostima više od samog obroka, oslobodite svoju kreativnost, usudite se napraviti neočekivano i poslužite jela za pamćenje – ostavite nezaboravan dojam. Evo kako!

Kuhinja je srce našeg doma, pravo središte zbivanja, mjesto gdje ujutro pripremamo svoju prvu kavu koja će nam pomoći da preživimo dan, mjesto gdje s puno ljubavi pripremamo obroke za sebe i svoju obitelj i gdje krademo zadnje zalogaje prije spavanja. Uvijek prepuna boja i mirisa, mjesto je gdje naša kreativnost dolazi do izražaja, potpomognuta poticajnim i toplim okružjem. Zato s posebnom pažnjom planiramo i uređujemo ovaj ključan dio našeg doma kako bi naša savršena kuhinja bila idealan spoj ljepote i funkcionalnosti. No, kuhinja osim što mora biti privlačna mora biti opremljena uređajima koji će nam pomoći da bez puno muke pripremimo ukusna jela kao u najboljim restoranima, a nakon što gosti odu i zabavi je kraj svakako trebamo i kvalitetnu pomoć. No, krenimo redom.

Pećnica - više okusa u kojima možete uživati

Biste li voljeli spremati jela čiji su okusi toliko jasni, čisti i snažni da vam se čini kao da ih prvi put kušate, a gosti i ukućani u njima uživaju kao u prvoklasnom restoranu? Uz Electrolux pećnice odsada možete u potpunosti osjetiti sve okuse svoje hrane. Funkcionira poput klasične pećnice uz dodanu prednost - kuhanje na pari. Upravo zbog toga hrana postaje vrlo uzbudljiva jer toplina čini jelo zapečenim i hrskavim, dok ga para čini sočnim.

Dodavanje pare od ključnog je značenja jer osigurava sočnost niza jela, uključujući jela s mesom, ribu, jela kuhana u jednom loncu i s povrćem, pa čak i deserte. Sve je u okusu, a njega ima napretek. Tajna je u Sous Vide tehnici, koja se već dugo koristi u restoranima s Michelinovim zvjezdicama kako bi stalno ostvarivali vrhunske rezultate, čak i kod najzahtjevnijih jela.

Čvrsto zatvorite, skuhajte na pari i uživajte

Sous Vide tehnika podrazumijeva vakuumsko pakiranje namirnica u vrećicu s malo bilja i začina koji se zatim kuhaju na pari. Budući da zrak ne stvara prepreku, okusi maksimalno dolaze do izražaja zbog posebne kemije koja se stvara među njima. Kuha se pri niskoj temperaturi, što donosi nevjerojatno mekane rezultate. Kada krenete kuhati, slobodno se opustite i uživajte u zabavljanju svojih gostiju, potpuno uvjereni kako ćete ih oduševiti izvanrednim jelom.

Istražite nove i intenzivne okuse

Sous Vide tehnika kuhanja omogućava kuhanje mesa, ribe, povrća i voća s raznim začinima na pari, u hermetički zatvorenim vrećicama na niskoj temperaturi.

Glavne značajke pećnica

Nova višenamjenska pećnica CombiSteam Deluxe, s funkcijom pečenja na pari, pritiskom tipke omogućuje vam dodavanje točne količine pare. Stoga će sve što pečete imati izgled i okus kao da je upravo pristiglo iz pekarnice.

Također, savršeno pečeno i hrskavo meso više nije rezervirano samo za najbolje restorane jer sa Sous Vide tehnikom i vi možete svojim ukućanima i gostima pripremiti obroke kao u najboljem restoranu. Dodatni plus je i velika zapremina pećnice pa sada vaša gozba iz snova može zaista postati stvarnost. Može li bolje? Može.

Pirolitičko samočišćenje

A što kad bi se vaša pećnica mogla sama očistiti? Pećnica ima i sistem pirolitičkog samočišćenja, što znači da temperatura pećnice raste do 480 °C zbog čega se ostatci masnoće u pećnici pretvaraju u pepeo. Nakon toga pepeo samo obrišite krpom.

Indukcijske ploče

Electrolux SLIM-FIT indukcijska ploča može zamijeniti svaku električnu ili plinsku ploču, jer ima savršene parametre, intuitivnu kontrolu i veliku fleksibilnost sastavljanja, kao i moderne, tanke kuhinjske plohe.

Indukcijska ploča SLIM-FIT je najtanja indukcijska ploča na hrvatskom tržištu. Duboka je svega 44 mm ispod staklene ploče. Bez poteškoća ju možete postaviti na pult debljine 12 mm iznad ladica i na pult debljine 28 mm iznad pećnice Electrolux.

Osim toga, linija Electrolux indukcijskih ploča za kuhanje najpristupačniji je i najpouzdaniji partner kojeg možete imati u kuhinji jer vam omogućuje da pripremite ukusna jela u kratkom vremenu. Brže se zagrijavaju od ostalih ploča za kuhanje, što znači da brže možete započeti kuhanje. Bilo da na brzinu pripremate tjesteninu ili polako kuhate ragu juhu, tajna se krije u indukciji koja kuhanje izdvaja iz gomile.

Polje kuhanja za sve oblike i veličine FlexiBridge

Electrolux indukcijske ploče za kuhanje imaju funkciju FlexiBridge koja vam omogućava bezbrižno kuhanje bez obzira kakav tip posude imate. FlexiBridge zona se zapravo sastoji od četiri manja segmenta koji se mogu međusobno spajati u raznim kombinacijama. Jedna velika zona ili jedna velika i jedna mala zona ili dvije zone potpuno jednake količine. Tako omogućujete ujednačenu i dosljednu temperaturu bez obzira na oblik i veličinu posude. Zbog toga možete sve svoje omiljene posude zajedno postaviti na ploču za kuhanje i pripremiti više ukusnih jela u isto vrijeme.

Dizajn

Prvo vidite samo ljepotu čistog crnog stakla. Ne vide se nikakve tipke ni zone za kuhanje koje bi poremetile čistoću linija Infinite Pure indukcijske ploče sve dok ih ne oživite pritiskom na diskretnu tipku za uključivanje. Kristalno crveni zaslon zasvijetli i ploča za kuhanje spremna je za vašu novu kreaciju. Kuhanje, sotiranje i prženje nikad nije izgledalo toliko glamurozno. Kada je ploča za kuhanje isključena, ističe se samo elegantno glatko crno staklo.

Osjetljivost na dodir

Indukcijska ploča za kuhanje Infinite Pure donosi dašak luksuza u svaku kuhinju, a ispod njezine elegantne površine krije se inteligencija i jednostavno upravljanje. Intuitivnim kružnim klizačem DirectAccess kojim upravljate dodirom možete jednostavno namjestiti potrebnu temperaturu. Kada jela zahtijevaju polaganije kuhanje, jednostavno kližite prstom oko osjetljivog kružnog klizača kako biste snizili temperaturu.

Perilica posuđa

Gosti su otišli. Zabavi je kraj. Večer je bila prekrasna. Sad je vrijeme da stavimo posuđe u perilicu. U vašoj Electrolux kuhinji pametna rješenja uvijek vam priskaču u pomoć u svakoj fazi kuhanja - uključujući spremanje na kraju večeri.

Elecrolux prvi na svijetu predstavlja ComfortLift®. Riječ je o sustavu koji vam omogućuje jednostavniji pristup posuđu na najpraktičniji način dosad. Jedinstveni mehanizam omogućuje nježno podizanje košare, što olakšava slaganje i spremanje posuđa te ovu svakodnevnu obvezu čini mnogo ugodnijom.

Automatsko otvaranje vrata radi sušenja posuđa

Praktična tehnologija AirDry završava svaki ciklus perilice posuđa uz dašak svježeg zraka. U posljednjem dijelu faze sušenja vrata se lagano otvaraju bez vaše pomoći. Prirodni zrak cirkulira u unutrašnjosti uređaja i u potpunosti suši vaše tanjure i pribor. Vrata ostaju otvorena i sve je spremno da spremite posuđe kad god poželite. Nema više sušenja krpom, već samo i uvijek izvanredno suho posuđe.

Kupnjom Electrolux odabranih ugradbenih aparata: pećnice, ploče i perilice posuđa preuzmite SPAR poklon karticu u vrijednosti 400,00 ili 800,00 kn uz obaveznu online prijavu ovdje.

Foto: Electrolux

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:35