MOJ PRVI STAN

Odlučili ste, selite u svoje!

O odlasku od roditelja mnogi počinju razmišljati još od tinejdžerskih dana, no jedno su želje, a drugo mogućnosti. Međutim kada se sve poklopi kako treba, u jednom razdoblju života postajemo emocionalno, psihički i financijski zreli za osamostaljenje.

Imati vlastiti stan zasigurno je primamljiv osjećaj, ali mnogo je otvorenih pitanja. Kupiti novogradnju ili staru gradnju, koje lokacije su najatraktivnije, raditi namještaj po mjeri ili kupiti gotov... Sve koji se uskoro planiraju upustiti u ovaj proces zanima kako se kreću cijene nekretnina, kolike kamatne stope banke nude za stambene kredite i gdje se inspirirati za uređenje stana?

Odgovore na sva ta pitanja okupili smo na jednom mjestu, i to nakon najopsežnijeg projekta na kojem smo radili. Predstavljamo veliki vodič za kupnju i opremanje prvog stana koji smo pripremali punih godinu dana. Pratili smo sve faze kupnje i uređenja jednog stana u Zagrebu, čija nam je vlasnica beskompromisno otvorila vrata svojeg doma i s nama podijelila što je sve prošla: od odabira lokacije i podizanja kredita, preko izrade namještaja po mjeri i problema s majstorima s kojima se susretala, do najdetaljnijeg izračuna koliko sve to košta. Nadamo se da ćemo vam pomoći savjetima, idejama i inspiracijama.

Kupujte iz naslonjača uz Emmezetu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:40