KAKO UREDITI STAN OD 50 KVADRATA?

50 kvadrata i jedan fantastičan stan u potkrovlju

 

Smješten na vrhu veličanstvene zgrade s prijelaza stoljeća, ovaj izniman interijer ima sve atribute stana u potkrovlju: krovne prozore, kosi strop, kamene zidove i veličanstveni pogled na Gothenburg, a otvoreni tlocrt između kuhinje i dnevnog boravka naglašava da se doživljava kao društven i svijetao.

Nalazi se u jednom od najpopularnijih stambenih područja u gradu - Kommendantsängenu. Ulice s malim trgovinama, galerijama i pekarnicama u zgradama iz ranih 1900-ih prošlog stoljeća pozicionirale su ovaj kvart visoko na ljestvici poželjnih, a u prvoj od kuća nalazi se stan iz današnje priče pun karaktera.

Dnevna zona se otvara u velikoj sobi s impresivnim stropovima (otvorenim do greda), krovnim prozorima, kosim stropovima, kamenim prozorima i kamenim zidovima, i ima veliki prostor za sjedenje na kauču i stol za blagovanje. Inače, stan je veličine 50četvornih metara i ima dvije sobe.

Otvoreni tlocrt između kuhinje i dnevnog boravka elegantan je i praktičan. Dom se doživljava kao društven i svijetao. Kuhinja, koja se proteže duž jedne strane sobe, dobro je opremljena i nudi dovoljno prostora za sve. Od uređaja su tu ploča za kuhanje, pećnica, napa, perilica posuđa i kombinirani hladnjaka i zamrzivač.

Dnevna soba vodi do spavaće sobe sa šarmantnim krovnim pokrovom s drvenim prozorima i gornjim svjetlima u obliku polumjeseca. Ovdje je svoje mjesto pronašao bračni krevet, stropna vješalica, crni stolić i još mnogo zanimljivih detalj.

U hodniku ima mjesta za jakne i cipele. Odavde također možete doći do prostrane garderobe.

Izvor: entrancemakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:02