LOVE, ANA: DRAWN TO YOU

Čestitke s domaćim potpisom koje će raznježiti i najvećeg Grincha

Radi se o kolekciji blagdanskih čestitki iz dizajn studija Love, Ana. Četrnaest ilustracija samo su početak kreativnog projekta izrade razglednica i čestitki "Drawn to you" koji će se razvijati tijekom cijele iduće godine.

Ubrzan način života i razvoj tehnologije uvelike je promijenio način na koji čestitamo blagdane i sve ostale posebne trenutke u našim životima. Kako biste se osjećali da ovog Božića primite čestitku? Neopisivo lijepo, zar ne?

Za oko su nam zapeli predivni blagdanski motivi čestitki koje su izradile produkt dizajnerica i vlasnica Love, Ana studija Ana Tevšić Nauković i ilustratorica Maja Tomljanović.

- Već dulje vrijeme razmišljam o tim ilustracijama, jako me privlače! I slučajno sam naletjela na Majin profil na Instagramu te sam joj se prvo javila za obiteljski portret da nam ga nacrta - koji je sada predivan detalj u našoj dječjoj sobi. Vidjela sam da smo odmah kliknule i tu smo shvatile da bi suradnja bila idealna! S obzirom na blagdansko doba, bacile smo se na posao i napravile nekoliko prekrasnih ilustracija koje krase čestitke - priča nam Ana kako je započela ova predivna blagdanska ideja.

Blagdanskom duhu projekta doprinijela je i ilustratorica Maja Tomljanović s ilustracijama Driving home, Merry Christmas, I am just there for the gifts i Merry and Bright.


Projekt razglednica i čestitki "Drawn to you" započeo je s četrnaest ilustracija jesenskih i zimskih motiva. Pretežno se mogu pronaći simpatični blagdanski motivi koji će ovih blagdana zasigurno osvojiti srca mnogih. Naime, ilustracije su napravljene sa simpatičnom dozom humora, ali i nekih blagdanskih emocija na koje je teško ostati ravnodušan.


Anu smo pitali i što općenito misli o tradiciji slanja čestitki. - Slanje čestitki je predivna tradicija, šteta je što je zapostavljena u ovom modernom vremenu gdje se sve obavlja online i ništa uživo. Voljela bih da se vrate, nadam se da će ovaj projekt potaknuti ljude da ih ponovno šalju. Mene osobno jako veseli i uvijek volim primiti lijepu razglednicu koju čuvam za uspomenu.

Ovaj predivan projekt "Drawn to you" nastavit će se i tijekom sljedeće godine. Ana nam priča kako će se među čestitkama pronaći i one za rođendane, krštenja i vjenčanja. - Na daljnjem razvoju radit ćemo kolegica iz studija i ja, s crtanjem izloga za studio imamo i previše ideja u pripremi! - objašnjava nam Ana.







Uz ovakav izbor čestitki zaista je šteta ne vratiti ovu staru tradiciju uveseljavanja naših najdražih. Ove čestitke možete pronaći u dizajn studiju Love, Ana koji se nalazi u Dežmanovu prolazu ili ih možete naručiti na službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:39