INTERIJER OD 70 KVADRATA

Jednostavan, a tako cool stan u sivim tonovima

 

Vjeruje se da su sivu boju u dizajnu interijera najprije koristili i popularizirali Skandinavci. I gledajući brojne švedske apartmane u ovoj shemi boja na našoj web stranici, lako se možemo složiti s tom tvrdnjom.

Moderna je i nenametljiva, a rustikalni, moderni minimalistički i skandinavski samo su neki od stilova uz koje sivu boju možete vrlo lijepo uklopiti. Bilo da je riječ o kuhinjama, spavaćim i dnevnim sobama ili hodnicima, siva boja dobar je izbor jer se može vrlo lijepo kombinirati s drugim bojama. Crna, bijela, smeđa ili pak boja senfa samo su neke od boja. Danas imamo novi dodatak našoj kolekciji sivih interijera - svijetao i moderan stan u gradu Göteborgu, koji može poslužiti kao najživlji primjer ovog trenda u dizajnu.

Nije ni čudo da je "štreberski" uređen prema temeljnim odrednicama skandinavskog dizajna. Drvene daske na podovima i sivi zidovi su prvo što primijetimo u ovom interijeru. Namještaj od drva definitivno doprinosi ovom stilu, kao i velike zelene biljke postavljene po cijelom stanu. Tepih u svakoj prostoriji je u crvenim tonovima, a ono što ovom interijeru daje toplinu, osim drvenog namještaja i biljaka, je upravo mnoštvo dnevne svjetlosti koje ga čine izuzetno prozračnim.

U ovih 70 kvadrata smjestio se dnevni boravak s blagovaonicom, spavaća soba, kuhinja i kupaonica. U dnevnom se boravku nalazi bijela viseća lampa i bijeli strop koji pomalo razbija sivu boju u interijeru. Interijer obiluje dekorativnim elementima na zidovima i savršeno se uklapaju u uređenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 23:42