TOP 10

Najljepše visilice za dnevni boravak

 

Nevjerojatno je koliku razliku u prostoriji može učiniti upravo rasvjetno tijelo. I to ne samo intenzitetom osvjetljenja i bojom svjetla koje isijava, nego baš svojim dizajnom. Visilica se u klasičnoj organizaciji elemenata u dnevnom boravku nalazi otprilike iznad stolića, odnosno u samoj sredini prostora dnevnog boravka.

Dnevni boravak centralna je prostorija u kojoj se uvijek okupljamo s našim najdražima i zato nam je važno da se u ovoj prostoriji osjećamo ugodno i opušteno. Mnogo je detalja koji doprinose tome, a osvjetljenje je samo jedna od njih.

Upravo zato što se nalazi u samoj sredini, u fokusu nije samo sjedeća garnitura i stolić, već njihovu priču zaokružuje i visilica. Njenom je odabiru stoga potrebno posvetiti više pažnje kako bi i ona postala zvijezda dnevnog boravka i dala dodatnu notu karaktera uređenju te prostorije.

U nastavku vam donosimo deset predivnih visilica koje mogu poslužiti kao odlična inspiracija za sljedeću potragu za ovim elementom vaše centralne prostorije u domu.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:19