KUĆE POZNATIH

Predivna obiteljska kuća poznatog američkog glumca

 

Poznati američki glumac Bruce Willis izabrao je ovu kuću s razlogom - mjesto pruža osjećaj mira i privatnosti koju slavne osobe njegovog ranga često traže. U isto vrijeme, imanje se nalazi samo 40 minuta od centra New Yorka, što znači da su posao i zabava još uvijek vrlo blizu. Među većim prednostima ovog imanja su: pogled na jezero, bazen i tenisko igralište, a da ne spominjemo prekrasan interijer dizajniran u modernom klasičnom stilu.

Naime, Bruce Willis i njegova supruga Emma već duže vrijeme planiraju preseliti u Kaliforniji, zbog čega je legendarni glumac odlučio prodati Westchester imanje veličine gotovo 90.000 četvornih metara, kao dio tog plana. Prema The Wall Street Journalu, par je nedavno ponudio nekretninu, koja se nalazi u blizini mjesta Bedford Corners u New Yorku, za 12,95 milijuna dolara, u nadi da će ostvariti malu dobit s obzirom na to da su za nju izdvojili 12 milijuna dolara u 2014. godini.

Glavna kuća - koja je okrunjena osmerokutnom sobom s pogledom na okolicu - sastoji se od pet spavaćih soba i veličine je oko 836 četvornih metara, a uključuje, između ostalog, prostrani dnevni boravak s pogledom na Croton Reservoir, igraonicu, medijsku sobu s video sustavom i vinski podrum. Uz glavnu kuću, u vlasništvu se nalaze i tri manje kuće koje imaju ukupno sedam spavaćih soba i dostupne su putem odvojenog kolnog ulaza. Glumac je izjavio za WSJ da je obitelj prvenstveno koristila dodatni prostor kako bi „ponudila prijateljima i obitelji izvan grada da provode puno vremena s njima, bez osjećaja da su teret“.

Prema Willisovim riječima, obitelj bi zadržala dom da je bliže njihovoj obitelji u Kaliforniji. "Jedini razlog zbog kojeg prodajemo imanje je to što smo daleko od naše kalifornijske obitelji, zbog čega smo se odlučili vratiti na Zapadnu obalu i napraviti naš novi dom tamo", izjavio je za WSJ.

- Naša najmlađa kćer, Mabel, prošli je tjedan izjavila da bi željela staviti puno balona na našu kuću, kao što su to učinili u filmu Up, i poslati ju na Zapadnu obalu. Slažem se, to bi bilo savršeno, rekao je Bruce.

Foto: Rob Lowell

Izvor: WSJ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:28