KUĆA U PRIRODI

Blagdanski ugođaj u divnom domu tročlane obitelji

Ako ove godine odlučite provesti blagdane u kući u prirodi, neka vam bude lijepa poput interijera kuće iz današnje priče
 STELLA ROTGER

Tko barem jednom u životu nije poželio provasti zimske blagdane uz zvuk pucketanja vatre u kući s kaminom daleko od užurbanog grada, u prirodi! Španjolska kuća s fotografija u nastavku izvrsno se uklapa u opis savršene kuće za bijeg. Izgrađena je od drva i kamena, ima veliki dnevni boravak, kamin i dovoljno prostora za blagovaonskim stolom za smještaj obitelji i bliskih prijatelja.

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

Vlasnici kuće su mlada obitelj, koja je život u gradu odlučila zamijeniti mirnijim životom na selu pa su od stare štale uz pomoć arhitekata iz Aresta arhitekture stvorili svoj novi dom. Željeli su kuću s velikim prozorima kako bi mogli uživati u pogledu, a za nadolazeće su blagdane već u kuću unijeli blagdanski ugođaj koji mi danas želimo podijeliti s vama.

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

Cilj je bio postići vrlo prirodan izgled, s nordijskom i rustikalnim detaljima te puno zelenila. Čak su i svijeće na stoliću zelene boje. Tepih ispod stabla je nabavljen u Ikei. a na stoliću je drvena posuda s kuglicama od zelene mahovine i češera.

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

Prilikom uređenja ukrase su odabrali u istoj boji, zelenoj. Umjesto stolnjaka za stol su odabrali stolne trake, pa sada središnji dio otkriva lijepi drveni stol, gdje su svoje mjesto pronašle dekoracije od grana jele, bora i eukaliptusa te prozirne kuglice. Stol se osim toga ističe ubrusima posebno osmišljenim za goste.

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

STELLA ROTGER

Zar ovo nije savršen blagdanski ugođaj u kući?

Izvor: www.elmueble.com

Foto: STELLA ROTGER

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:59