Skandinavski stil

Stan od 47,5 kvadrata koja obara s nogu

S 47,5 kvadrata i tek jednom velikom prostorijom, ovaj je prostor doista zanimljiv primjer skandinavske udobnosti i stila uređenja

Dobro došli u prekrasan dom na zadnjem, trećem katu stambene zgrade koji oduzima dah svojom elegancijom. Ugodan i otvoren tlocrt s prozorima u dva smjera čini interijer laganim i prozračnim, a ima prostrani balkon, elegantnu i raskošnu kuhinju, walk-in ormar, dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu te kupaonicu.

Već iz hodnika čarobna svjetlost kuhinjskih prozora stvara osjećaj ugode zahvaljujući kutnom položaju i prozorima na dvije strane svijeta, koji daju lagani i prozračan osjećaj. Hodnik vodi ravno u kuhinju, s desne strane u kupaonicu i u dnevni boravak s lijeve strane.

Lijepa, uredna, velika i potpuno obnovljena kuhinja otvorena je prema dnevnom boravku, a krasi ju elegantna svijetloplava boja s velikim radnim prostorom i uređajima marke Miele. Opremljena je kombinacijom hladnjaka i zamrzivača, pećnicom, napom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, indukcijskom pločom za kuhanje, perilicom posuđa i kombiniranom perilicom i sušilicom rublja, dok je unutar središnjeg stupa pametno skriven prostor za pohranu.

Relativno prostrana i elegantno namještena dnevna soba ima prostor za blagovanje, kauč i police. Zidovi su oslikani u svijetlosivu boju, a pružili su dobru bazu za ukrašavanje toplom paletom boja koja dominira prostorom. Veliki prozor na jugu donose puno svjetla u sobu, baš kao i potpuno ostakljena vrata koja vode na prostrani balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na istok.

Mirna spavaća soba u skladnim je tonovima i ima veliki garderobni ormar. Opremljena je prostranim bračnim krevetom i elegantnim crnim noćnim ormarićima. Zidovi su ovdje obojeni u toplu sivu boju, koja dodatno naglašava dva bijela lustera.

Kupaonica je jednostavna s bijelim zidnim pločicama i sivim podnim, a ima WC, tuš i umivaonik sa zasjenjenim zrcalom.

Izvor: alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:10