DOM ZA POŽELJETI

Uređenje predivnog interijera potpisuju Jagoda i njena majka

 

Poljska dizajnerica interijera Jagoda zajedno je sa svojom majkom osmislila i uredila predivan stan poljske pjevačice po imenu Grażyna Wolszczak. Ovaj prostor stare je gradnje, na mjestu ovoga stana nekada se nalazila crkva. Stoga je bila potrebna potpuna renovacija interijera prije samog uređenja. Unutar interijera ostale su stare cigle i tako učinile ovaj stan posebno lijepim i toplim.

Na ovim fotografijama prikazani su hodnik, kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak te fantastična kupaonica. Jagoda se u svim ovim prostorijama poigrala drvenim materijalima te bijelim, sivim i crnim nijansama.


Samim ulaskom u hodnik dojam koji ostavlja ovaj stan je odličan. Odmah se vidi da je sve pomno isplanirano te da su detalji kombinirani s posebnom pažnjom.





Kuhinja i blagovaonica uređene su u industrijskom stilu koji opeka na zidovima čini apsolutno predivnim. Zbog miješanja metalnih i drvenih materijala, bijeli kuhinjski namještaj se ovdje ne ističe, ali svejedno ovom dijelu doma daje šarm.


Dnevni boravak je nešto svjetlijeg uređenja, a od kuhinje ga vizualno dijeli sivi kauč. Posebno su nam se svidjeli kombinirani ukrasni jastuci na kauču koji cijelom ovom dijelu daju dinamičnost i toplinu.



Velika kupaonica uređena je kao iz kataloga. Spojem pločica i drvenog poda dobiven je ugodno uređen interijer, stoga je kupaonica kao stvorena za opuštanje.

Foto: Małgorzata Opala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:56