„Old Barn by Eat me“

Potraga za najboljom gastro ponudom na Adventu

 

Kobasice na Adventu. Ne zvuči vam baš posebno? Čitajte dalje! Kobasice, prave kobasice, domaće, bez aditiva, pojačivača mirisa i okusa, bez umjetnih bojila, glutena i sa smanjenim udjelom soli. Zanimljivije? Još kad čujete da je sve to stvarno tako i kad vam vlasnik iskreno kaže da stvarno nije marketinški trik, već hoće za ljude raditi ili kako se spada ili nikako! E, to je stav!

Sad je već zanimljivo. Riječ je o već dobro poznatom brendu kojem se posebno veselimo svakog Adventa u Zagrebu – „Eat me“. Ovo godine odlučio je posebno razveseliti sve one kojima zazubice rastu još od lani i predstaviti se na dobro poznatoj lokaciji i to u novom ruhu. Naime, „Eat me“ kućica se sada nalazi i na Europskom trgu, još je bolja i zove se – „Old Barn by Eat me“.

Uputili smo se u izvidnicu i imali smo što i vidjeti, a bome i okusiti! Da, domaće kobasice, i to više vrsta pečenih na roštilju, koje se služe sa slatkim senfom s medom, začinima i mješavinom gorušičina sjemena i naravno još nekim tajnim sastojcima iz vlastite proizvodnje.

A tek prilozi, domaće dinstano zelje pečeno na masti i špeku by Biba i grah salata začinjena bučinim uljem pripravljenim po obiteljskoj recepturi. Uz sve to služe se najbolja kuhana vina, bijeli silvanac i graševina, te crni merlot i portugizac, a nazdravlja se s Kurtaljevim Rose pjenušcem. Što više poželjeti? Tako jednostavno, a bolje ne može. „Old Barn by Eat me“ definitivno je jedan od razloga zašto imamo najbolji Advent u Europi!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:37