VREMEPLOV

Zagreb Time Travel, prva digitalna tura gradom

 

Prva digitalna tura Zagreb Time Travel omogućava da uz pomoć Vremeplova (tableta) zavirite u prošlost grada i oživite nevidljive događaje. Na turi centrom upoznat ćete virtualne povijesne likove i fotkati se s njima, rješavati kvizove i igrati igrice učeći o gradu kroz zabavu, skupljati bodove i zarađivati popuste.

  • Uživajte u dva sata kvalitetno provedenog vremena s prijateljima ili obitelji
  • Doživite turu koja povezuje stvarni i virtualni svijet
  • Budite dio pustolovine na otvorenom i istražite grad na jedinstven način
  • Igrajte zabavne igre, uslikajte kreativne fotografije i stvarajte uspomene na Zagreb

1. Kako to radi?
  1. U centru grada Radićeva 15 ili na lokaciji naših partnera Swanky hostel, Ilica 50, i Fox in a Box, Ul. kneza Mislava 14, unajmite tablet za do 3 osobe po cijeni od 29 Eura. Tablet postaje Vaš vremeplov, koji oživljava povijesne priče i likove pomoću tehnologije virtualne i proširene stvarnosti (AR & VR).

  2. Na vašem tabletu nalazi se karta s GPS lokatorom, koja će Vas voditi kroz naj mjesta koja trebate posjetiti u centru Zagreba.

  3. Pronaći ćete videa najzanimljivijih povijesnih likova, saznat ćete brojne zanimljivosti, igrati kviz i igre skupljajući bodove, ukazat će vam se odlične prilike za fotografiranje te ćete na kraju dobiti popuste za najbolja mjesta u gradu.

2. Za koliko osoba je predviđena tura?

Turu možete koristiti sami ili zajedno s prijateljima/obitelji. Za najbolji doživljaj preporučujemo da tablet koriste najviše tri osobe.

3. Koliko traje tura?

Tura traje približno cca 1,5 sat. Tablet će Vam biti na raspolaganju 4 sata, tako da možete opušteno uživati u istraživanju grada.

4. Koje lokacije su uključene u turu?

Posjetit ćete neizostavne top zagrebačke lokacije u samom srcu centra grada.

Početak: Manduševac na trgu – Katedrala – Dolac – Tkalčićeva – Kamenita vrata – Markov trg – Plato Gradec – Uspinjača – Štrosmajerovo šetalište – Ilica.

5. Da li dobijem još nešto?
  • Dobit ćete na mail sve fotografije koje ste uslikali tijekom ture.
  • Također na kraju ture ćete na dar dobiti besplatnu vožnju uspinjačom.
  • To nije sve! Dobit ćete i popis najboljih mjesta u gradu, poput barova, trgovina, restorana, muzeja itd., s popustima u nekima od njih, pa ćete lako moći vratiti novac koji ste platili za ovu turu.

Više: www.poklonime.hr i www.zagrebtimetravel.com.

Foto: Zagreb Time Travel

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:21