Uredite dom kao u časopisima

7 kreativnih ideja koje treba kopirati odmah

Ne znate kako iskoristiti gomilu časopisa koje držite ispod krova? Evo nekoliko prijedloga

Smatrate li da imate u domu puna časopisa i ne znate gdje ih smjestiti? Ne brinite, za vas smo odabrali niz rješenja za opremanje malih kutaka vašeg doma na kreativan i funkcionalan način.

Časopisi su dragocjeni resursi s kojima možete dati novi život prostoru. Možete ukrasiti cijeli zid vašeg doma samo časopisima, postaviti ih jedan na drugi, ili jednostavno stvoriti zanimljivu zidnu dekoraciju.

Evo nekoliko inspirativnih ideja i ne zaboravite da se časopisi ne smiju bacati!

1. Na zidu

Posložite časopise u stalke koji će u (više ili manje) urednom obliku naglasiti zid u prostoru.

2. Noćni stolić

Klasično, ali vrlo funkcionalno rješenje, kako bi vam vaše omiljeno štivo bilo dostupno prije nego što zaspite.

3. Uredno i elegantno

Odaberite nekoliko časopisa, najdragocjenijih, koje ćete pažljivo urediti s dekoracijama poput biljaka i cvijeća, svijećama i svjetiljkom. Odaberite jednostavnu, ali krupnu strukturu koja naglašava detalje.

4. Zidne police

Osmislite novi kutak za čitanje. Umjesto klasične police predlažemo niz vodoravno postavljenih polica koje će ugostiti vaše omiljene magazine, i nikako nemojte zaboraviti mjesto za sjedenje i ukrasno bilje.

5. Za slike

Mnoštvo časopisa postavljenih na podu mogu se pretvoriti u pravi komad namještaja na koji čete staviti biljku, vazu cvijeća ili sliku. U posljednjem slučaju, ne zaboravite ih osvijetliti podnom svjetiljkom.

6. Iskoristite prednosti niša

Odabir mjesta za smještaj časopisa nije uvijek jednostavan, ali niše vam mogu pomoći da pojednostavite problem. Ako, na primjer, imate stari kamin, niša može postat idealno mjesto za vašu kolekciju najdražih primjeraka.

7. Stalak za časopise "uradi sam"

Bez obzira radi li se dizajniranom stalku ili onom iz kućne radinosti, časopisi će uvijek dobro izgledati ako ih smjestite u dnevnu ili spavaću sobu na jednam jednostavan, ali elegantni stalak.

Izvor: domain

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:51