OSVJEŽITE SVOJU DOM

8 boja koje možete savršeno kombinirati s nijansama ružičaste

Tko kaže da je ružičastu teško uklopiti u interijer?

Iako je viđamo po brojnim interijerima, ružičasta se ne smatra zahvalnom bojom, osim ako se ne radi o pastelnoj ili jako svijetloj nijansi. Dapače, često se nećemo odlučiti za ovu boju, kako bi nam bilo "jednostavnije" urediti interijer. Ali zašto? Olakšavamo stvar i donosimo 10 boja koje se mogu savršeno kombinirati s nijansama ružičaste.

1. Narančasta

Za one najhrabrije, započinjemo s narančastom. Narančasti detalj daje šik izgled i toplinu kada se nađe u kombinaciji s pastelnim nijansama ružičaste.

2. Bijela

Titula najsigurnije boje za kombinaciju s ružičastom svakako odlazi bijelim detaljima. Bijela odgovara apsolutno svim nijansama i s njom nikada nećete pogriješiti.

3. Boje dragih kamenja

Safirno plava elegantno će se spojiti s nijansom ružičastog kvarca, bojom jantara i bojom rubina. Ako volite boje, napravite paletu s ružičastom i bojama dragog kamenja te krenite s uređivanjem.

4. Žuta

Možete li zamisliti veseliju kombinaciju od ružičaste i žute? Obje milenijske boje savršeno idu zajedno.

5. Zelena

Zelena i ružičasta se obožavaju. Možete se poigrati s teksturama, pa će tako baršunaste površine stvoriti pravu eleganciju u domu, dok će neki laganiji materijali stvoriti prozračnost i atmosferu kao iz bajke.

6. Smeđa

Ljubitelji retro stila odlučit će se na toplu kombinaciju ružičaste i smeđe. Još ako se radi o ružičastim zidovima i starim drvenim komadima namještaja - dobili ste pravi retro look.

7. Zlatna

Ako želite postići eleganciju i prozračnost u prostoru, odlučit ćete za kombinaciju zlatnih detalja i svijetle nijanse ružičaste. Ako tome dodate biljke i neke elemente mramora, dobit ćete pravi trendi uređen prostor.

8. Tamno siva

Ako želite ublažiti onaj girly ton koji ima ružičasta boja, kombinirajte je s tamno sivom. Nećete pogriješiti. Jednako dobro izgleda i sa svjetlijim nijansama sive.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 19:44