ZANIMLJIVA, ŠIK I POVOLJNA

8 elegantnih načina za ukrašavanje zida iznad kauča

 

Prostor zida iznad kauča prepun je dizajnerskog potencijala, potrebno je samo malo mašte. Kako bismo vas potaknuli da ga uredite, pronašli smo osam dnevnih soba sa zanimljivim stvarima koje su vlasnici objesili iznad kauča. Od umjetničkih slika do polica za pohranu, evo što smo pronašli.

Vintage

Živite u unajmljenom stanu i u potrazi ste za rješenjem zbog kojeg nećete morati bušiti zidove? Stara, ali elegantna vintage vrata prislonjena na zid mogu biti izvrsno rješenje.

Veliko ogledalo

Ako ste mislili da su ogromna ogledala rezervirana za spavaću sobu, razmislite ponovo. Ne samo da veliko ogledalo iznad kauča izgleda super šik, već i stvara privid većeg prostora u maloj dnevnoj sobi.

Velika umjetnička slika

Zašto trošiti vrijeme na postavljanje tapeta na zid, kada umjesto toga možete upotrijebiti jedno veliko umjetničko djelo? Jednostavno objesite veliku sliku ili plakat iznad sofe za upečatljiv izgled dnevnog boravka.

Plutajuća polica

Naravno da ukrasni predmeti izgledaju sjajno iznad kauča, ali jeste li razmišljali o mogućnosti pohrane koju nudi zid? Čvrsta plutajuća polica, može stvoriti žarišnu točku iznad kauča, a istovremeno nudi neočekivani prostor za pohranu.

Zanimljiv tekstil

Može to biti tepih ili dobra staromodna tapiserija, objesite jedinstveni tekstil iznad kauča kako biste stvorili zanimljiv i slojeviti izgled u vašoj dnevnoj sobi.

Galerija

Dobar galerijski zid može biti doista snažan detalj iznad kauča.

Rasvjeta

Tražite nešto funkcionalnije da popuni prostor iznad kauča? Upotrijebite elegantnu podnu svjetiljku koja će istaknuti vašu sofu i stvoriti ambijentalno osvjetljenje, kao u svom stanu.

Zanimljivi predmeti

Zaboravite dosadne stare grafike i slike. Pregršt ukrasnih predmeta, postavljenih iznad kauča također može biti iznenađujuće i zanimljivo rješenje za vaš zid u dnevnoj sobi.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:03