NOVI PRISTUP

Agencija Eurovilla otvara u Teslinoj u Zagrebu svoj mini bar

 Studio Arhikultura
U ugodnom ambijentu bara razgovor o top nekretninama. U baru planiramo imati agenta za nekretnine, iPade za pretragu ponude, promo materijale naše agencije, letke… Želimo pružiti i opušteniju atmosferu u pronalasku nekretnine, kaže Sergio Serdarušić

U centru Zagreba, u Teslinoj ulici, otvara se uskoro bar Eurovilla Mini bar, ugostiteljski objekt u kojem će vladati nekretnine. Zvuči neobično, ali taj bar bit će produžetak agencije Eurovilla koja ima svoj ured u obližnjoj Gajevoj ulici.

S obzirom na to da je agencija Eurovilla jedna od vodećih na tržištu nekretnina u Zagrebu, pri čemu stavljaju naglasak na osobnom pristupu klijentima, ovako nešto za njih je logičan slijed njihove filozofije poslovanja u kojoj je klijent uvijek na prvome mjestu.

Studio Arhikultura

Mini bar otvara se oko 1. travnja. Uređenje potpisuje arhitektonski studio Arhikultura.

DELICIJE

- U baru planiramo imati agenta za nekretnine, iPade za pretragu ponude, promo materijale naše agencije… Želimo našim sadašnjim, ali i budućim klijentima približiti rad agencije i našeg poslovanja kroz neformalno druženje, i dokazati da agencije nisu ”bauk” i mjesto za izbjegavati, nego neprotiv mi smo tu da bi im pomogli i olakšali često mukotprne procese kupoprodaje ili najma tj zakupa. Želimo našim klijentima pružiti i opušteniju atmosferu u pronalasku nekretnine - kaže Sergio Serdarušić, direktor poznate agencije Eurovilla d.o.o..

Ta se agencija bavi prodajom i iznajmljivanjem privatnih i poslovnih objekata, s naglaskom na ekskluzivne nekretnine u Zagrebu.

Teslina ulica poznata je kao gastro ulica s dobrim restoranima i barovima. Projekt uređenja bara potpisuju arhitektonski studio Arhikultura i arhitekt Tvrtko Topić koji je uredio i njihov ured u Gajevoj.

- Poanta je da smo u strogom centru grada, na izuzetno frekventnim lokacijama, a najbitnije je da se naši klijenti osjećaju lijepo i sigurno u rukama naših agenata - ističe S. Serdarušić.

Nisu još sigurni, dodaje on, hoće li već od prvog dana u baru ponuditi i piće i hranu, ali će s vremenom svakako nuditi i mini gastronomske užitke svojim gostima.

Uglavnom, hrvatski proizvodi i to sezonski. Uvijek će tu biti dobra craft kava, hladno prešani sokovi, domaća bijela i crna vina i piva, pjenušci, a sezonski se može očekivati sitne zalogaje poput domaće pogačice Bread cluba sa sirem i vrhnjem s Dolca, domaće nareske, te deserte iz tvornice jedne od hrvatskih najpoznatijih slastičarnica. Planiraju suradnju s domaćim manjim, ali ekskluzivnim firmama s vrhunskim proizvodima jer su, kažu u toj agenciji, i oni hrvatski ”proizvod” i znaju da nije lako uspjeti od nule. Planirano otvorenje bara je 1. travnja, a moguće koji dan ranije. Ponudu pića i usluge obuke konobara za Mini bar Eurovilla složio je najpoznatiji hrvatski barmen i somelijer Vjenceslav Madić Kishoni.

Eurovilla

ZELENA TERASA

- Vrlo vjerojatno bit ćemo jedini bar koji u ponudi ima “hrvatsku” patanegru, poznate crne svinje fajferice koje se hrane isključivo žirom, i nusproizvode špek, kobasice te dvije vrste sira. Važno nam je i u ovom objektu ponudom i uslugom biti posebni i najbolji - najavljuje Serdarušić.

Arhitekt Tvrtko Topić kaže da je želja investitora bila ponuditi klijentu senzaciju sastanka u neformalnom ambijentu kafića uz kavu i doručak, da pritom ne budu ometani dnevnom rutinom osoblja i drugih gostiju, a time je upravo mala kvadratura ovog prostora postala prednost.

Zahvaljujući minimalističkom pristupu pri uređenju interijera arhitektonskog studija Arhikultura, a usprkos površini od svega 16 kvadrata, lokal neće ostavljati dojam skučenosti, već naprotiv, postiže se traženi efekt “boutique bara” u kojem je sve podređeno gostu.

- Prostorom dominira izvorni cigleni bačvasti svod koji je dijelom i odredio odabir prirodnih materijala zemljanih tonova. Uz drvene obloge od američkog oraha i konzumne površine od tamnog, crnog mramora, zid u ogledalu brončanih tonova pridonijet će eleganciji i karakteru interijera, a ujedno će vizualno proširiti uski prostor lokala - opisuje nam T. Topić.

Vanjska terasa, obogaćena zelenilom, bit će idealno mjesto za one koji u trenucima predaha i dalje žele biti dio gradske verve.

U TRENDU

Iako je to novost na našem tržištu, ovakvi barovi poznatih agencija za nekretnine već postoje u svijetu. Agencija Eurovilla još jednom, kako kažu, pokazuje da je u trendu sa svjetskim tržištem i da neprekidno rade na novim projektima.

Foto: Eurovilla, Studio Arhikultura

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:35