URADI SAM

Brzo, jednostavno i elegantno pakiranje darova

 

Ne znamo za vas, ali mi obožavamo omatanje božićnih darova i cijeli je proces pakiranja već prerastao u neka vrsta blagdanskog rituala u kojem silno uživamo. Lijepo pakiranje može svaki dar učiniti posebnim, ali to ne znači da trebate potrošiti puno vremena i novaca na luksuzne i skupe mašne i trake.

Darove možete lijepo upakirati jednostavnim materijalima da izgledaju elegantno i originalno. Pritom je bitno da odaberete kombinaciju boja i materijala koji se lijepo slažu i upotpunjuju.

Danas vam želimo pokazati kako se darovi pakiraju u skandinavskom stilu. Znamo da postoje svečaniji materijali od običnog smeđeg i bijelog papira, i špagice, ali volimo nenametljive boje i prirodne materijale, koje će se lijepo uklopiti u gotovo svaki moderni interijer.

Kao završni detalj, ispod svake mašne stavite grančicu lišća. Može to biti lišće i bobice iz šume, ali i nekoliko grana sa stražnje strane vašeg božićnog drvca, ili cvijeće, božikovina, bršljan ... Grančice dodajte posljednje kako bi vam zelenilo što duže preživjelo. No, ako želite da vaše dekoracije ostanu dugo svježe, predlažemo da koristite eukaliptus ili jelu koji se puno sporije suše.

Izvor: www.thesefourwallsblog.com

Foto: Abi Dare

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:47