Promo

LG OLED: Televizor kao umjetničko djelo

Sa svojim minimalističkim dizajnom, koji objedinjava eleganciju i jednostavnost, LG OLED televizori sjajno se uklapaju u najluksuznije, ali i klasično uređene interijere. Bilo da je postavljen na komodu ili pak zid, ultratanki profil, graciozan izgled i uglađeni kutovi čine svaki OLED TV malim umjetničkim djelom koje će postati nenametljivo središte svake prostorije.

No, izvrsnost nije karakteristika samo njihovog vanjskog izgleda. Revolucionarni LG OLED TV-i koriste samoosvjetljujuće piksele zaslužne za najbolju sliku sa savršenom crnom za beskonačni kontrast i živopisnim bojama, čak i iz širokih kutova gledanja.

Bilo da se odlučite za model s ravnim, zakrivljenim ili pak najmodernijim zaslonom Picture-on-Glass, LG-evi OLED televizori pružaju ultimativnu kvalitetu slike, ali i zvuk nalik onom u kinu u vašem domu. Ako se tome doda 4K razlučivost, znači da ćete imati prikaz od 8,3 milijuna piksela – 4 puta više nego kod Full HD-a za neviđenu jasnoću i najsitnije detalje slike.

LG-evi OLED televizori trenutno jedini podržavaju oba HDR formata - HDR10 i Dolby Vision™ koji omogućavaju još realističnije uživanje u najboljim filmovima, serijama, sportskim događanjima i ostalom sadržaju. Iznimno intuitivno i jednostavno korisničko sučelje ovih televizora temeljeno je na LG-evoj platformi webOS 3.0 te zaokružuje ukupan dojam ovih tehnološki i dizajnerski superiornih proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 13:42