Deko trend koji ćete obožavati...

Maleni stolci u domu

 

Prenamjena primarne funkcije namještaja ili predmeta uobičajena je u svijetu dizajna. Moderan, rustikalan ili vintage, stolac je oduvijek bio i ostao bitan detalj uređenja, bez obzira na dizajn, materijal ili stil. U dnevnoj sobi, kao i u spavaćoj, stolac ima sasvim drugačiju funkciju. Dokaz za to su primjeri uočeni na Pinterestu, koje vam u nastavku donosimo.

Rustikalni stolac u dnevnom boravku

Na buvljaku ili kod bake na tavanu, vjerojatno ćete naći stolce ove vrste koji su se nekada koristili u interijerima, ali i u vrtu. Danas, ovaj dobar stari drveni stolac oduševljava i vrlo je trendi.

Ideja: poravnajte nekoliko drvenih stolaca istog stila i dobiti ćete improvizirani stolić na kojem će vam mnogi zavidjeti.

Stolci za vašu zelenu oazu

Nije tajna, volimo domove bogate zelenilom. Ako imate veću količinu biljaka, podignite ih na stolce i poigrajte se njihovim rasporedom kako biste stvorili mali kućni vrt.

Stolci od neobrađenog drva u kupaonici

U kupaonicu s kadom, uvijek smo u potrazi za nekim dodatnim prostorom na koji ćemo odložiti knjigu, čašu ili dodatne svijeće dok se relaksiramo od napornog tjedna.

Stolac za isticanje ukrasnih predmeta i knjiga

Konzola ili okvir prozora često nam služe kao pozornica na kojoj ističemo naše ukrasne predmete i detalje u želji da dodamo toplinu i karakter prostoru. No, osim toga, ovom popisu možete dodati i slavnu stolicu koja će prema veličini sjedišta otkriti ono što vam je drago: svijeće, umjetničke knjige, ukrase ...

Stolac kao mini noćni stol

U maloj sobi u kojoj integracija noćnog ormarića nemoguća, mali stolac može biti izvrsna zamjena. Skandinavski ili shabby stil ... bez sumnje nećete imati problema s pronalaženjem stolca koji će pridonijeti željenoj atmosferi.

Stolac umjesto stolića

U dnevnom boravku, pored tradicionalnog stola za kavu, možda ćete trebati uz sofu dodatno mjesto za odlaganje stvari. Jednostavan stolac može biti izvrsno rješenje, osobito ako prati stil uređenja boravka.

Niski stolci/stolići

Stolci dolaze u različitim oblicima i materijalima, i ne trebate se ustručavati kombinirati različite stilove, materijale i dizajn. Izvrstan primjer je dnevna soba na fotografiji iznad.

Izvor: MCM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:43