Vrhunski tim

Mirjana Mikulec otvara školu za uređenje i dizajn interijera

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec u listopadu otvara školu za uređenje i stiliziranje interijera koju pokreće s timom vrhunskih predavača. Prva akademska godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja te stjecanje zvanja stilista interijera, a druga zvanje dizajnera interijera

Namjera joj je bila da svim ljubiteljima interijera koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima pruže znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera.

AKADEMSKA GODINA

Program koji nudi odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Prva akademska godina, koja će trajati od listopada do svibnja, nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja nakon kojeg se stječe zvanje stilista interijera, a nakon druge zvanje dizajnera interijera. U novouređenom, atraktivnom i ugodnom prostoru u središtu Zagreba, u Žerjavićevoj 19 polaznici će od 14. listopada o tajnama stiliziranja interijera kroz predavanja i praktične vježbe moći učiti od pravih stručnjaka – arhitekata s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i dizajniranju prostora.

„Naši će predavači otkriti polaznicima tajne lijepih, odvažnih i funkcionalnih interijera, i, što je još važnije, prenijeti im svoje bogato znanje. Naše iskustvo i znanje glavni su adut škole koji će polaznicima omogućiti da budu doista spremni za bavljenje ovim poslom“, ističe Mirjana Mikulec.

Foto: Rajna Raguž

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:37