Hotel Hilton Garden Inn

Najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – Too Loud Fest 2019.

 TOO LOUD FEST
Evo što sve možete vidjeti na najvećem glazbeno-vizualnom događaju u Hrvatskoj! Najveća novost rado posjećenog festivala koji možete obići još danas i sutra još je jedna lokacija - novi hotel Hilton Garden Inn u Zagrebu

Treću godinu zaredom u Zagrebu se danas i sutra (19. i 20. listopada) održava najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – Too Loud Fest 2019. Najveća novost festivala je još jedna lokacija, novi hotel Hilton Garden Inn, smješten u neposrednoj blizini hotela DoubleTree by Hilton, koji je redovita lokacija održavanja festivala.

TOO LOUD FEST

Na novom izdanju festivala predstavit će se najnovija tehnološka dostignuća u audio/video industriji, uključujući i svjetske premijere, a posjetitelji će moći uživati u najboljem zvuku i slici, slušati omiljenu glazbu na jedinstven način, prisustvovati na probranim koncertima vrhunskih izvođača te sudjelovati na radionicama i prezentacijama na kojima će doznati najnovije informacije iz sasvim drugačijeg svijeta glazbe.

TOO LOUD FEST

RADIONICE

Posjetitelje kao i svake godine očekuje obilje dobre glazbe, mnogobrojne ekskluzivne premijere, radionice i čak više od 35 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači. LG, Yamaha, Technics, Sonus faber, Philips, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetskih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti, čuti, isprobati, a kao i svake godine brojni distributeri nosača zvuka pripremili su za posjetitelje festivala vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

TOO LOUD FEST

TOO LOUD FEST

Za posjetitelje je pripremljen i ekskluzivni nagradni natječaj u kojem će moći osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i slušalice, vrijedne 3000 kuna.

TOO LOUD FEST

Izlaže više od 35 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i videoopreme, kao i glazbeni izvođači

TOO LOUD FEST

ZAŠTITNO LICE

Ovaj je festival, prema riječima organizatora, namijenjen svima, a cilj mu je - upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu. Na festival će doći i ovogodišnje zaštitno lice festivala, Alen Kolbas, koji se svojim životnim stilom nametnuo kao jedini ispravni izbor lica koje će vas gledati sa svih jumbo plakata u Zagrebu.

Ulaznice za festival dostupne su putem online sustava Ticketshop.hr i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni hotela DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn te na prodajnim mjestima Ticketshop.hr.

Kupljena ulaznica vrijedi za ulaz u oba hotela. Detaljan program i popis izlagača provjerite na web stranici: tooloudfest.com.

Foto: TOO LOUD FEST

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 14:43