BOŽIĆ 2018.

Nekoliko čarobnih inspiracija za božićni kutak u domu

Kako će ove godine izgledati vaš božićni kutak?

Kako vaš dom izgleda za vrijeme blagdana? Možda imate onaj jedan kutak gdje se nalazi božićno drvce i to je sasvim dovoljno. A možda ste posebno blagdanski raspoloženi pa ih imate više. To može biti mjesto za vaše božićne uradi sam projekte, detalji na blagdanskom stolu ili generalni ugođaj u domu koji ste postignuli s elementima kao što su lampice, deke i ukrasni jastuci.

U nastavku vam donosimo nekoliko božićnih kutaka za ovogodišnju inspiraciju.

Klasični božićni kutak ove godine začinite novim ukrasima koji nisu samo kuglice. Također, ako nabavite široku košaru, prekrit ćete i metalni donji dio drvca pa će izgledati kao da zaista raste u vašem božićnom kutku.

Jeste li ove godine raspoloženi za nešto drugačije? Ili vam se jednostavno ne da sakupljati iglice ispod bora? Postoji mnogo drugih kreativnih opcija za božićna drvca!



Iznenadite svoje ukućane domišljatim i zabavnim ukrasima na blagdanskom stolu koji će dodatno doprinijeti božićnom ugođaju u vašem domu, a najviše će oduševiti one najmlađe.


Ako ste ove godine raspoloženi za uradi sam božićne projekte, pobrinite se da dobiju i svoj izložbeni prostor u domu. Tako ćete osim božićnog drvca, dobiti još jedan bajkoviti kutak u domu koji će vam mamiti osmijeh na lice svaki put kada ga pogledate.



Na kraju je najvažnije da se osjećate toplo i ugodno u svom domu, uz sve one mirise božićnih kolačića i ostalih blagdanskih delicija. Pobrinite se za lampice, dekice i ukrasne jastučiće i onaj lijepi blagdanski ugođaj sigurno neće izostati.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:41