IDEJE ZA 2019.

Nova godina, novi kuhinjski trendovi: 4 ideje za 2019. godinu

Foto: Nicole Franzen

S Novom godinom dolaze nam i predviđanja trendova za sljedeću godinu.

Ako sljedeće godine planirate renovaciju kuhinje, vjerojatno će vam dobro doći nekoliko svježih ideja. Dizajnerica interijera Natalie Meyers za portal House Beautiful otkrila je četiri trenda koja ćemo viđati u kuhinjama sljedeće godine, a koje možete uzeti u obzir za svoje sljedeći projekt preuređenja.

Foto: Douglas Friedman

Mat crna na kuhinjskim elementima

Mat crni elementi predivno će istaknuti djelove vaše kuhinje tako što će stvoriti kontrast s drvenim ili mramornim površinama. Prebojajte kuhinjske ormariće ili se odlučite za veću investiciju i nabavite nove mat crne kuhinjske uređaje.

Foto: Nicole Franzen

Kamen u kuhinji

Ovaj smo trend već viđali, no prema riječima dizajnerice Meyers, sljedeće godine zaista dolazi na listu trendova. Unijet ćemo u kuhinje malo rustikalnog šarma kamenim zidovima - koji uopće ne trebaju biti pravi, iako bi bilo divno, zar ne? Imitacije kamena ili 3D tapete bit će odlična i povoljnija zamjena.

Foto: Nicole Franzen

Kuhinje u dvije (ne)boje

Kombiniranje dviju boja u kuhinji i nije neka novost, ali ako se radi o kuhinjskim elementima, kao što su ormarići, onda je novost. Odlučite se za neutralne nijanse i jednu tamniju boju kako biste dobili predivan i efektan kontrast.

Foto: Nancy Nolan

Tekstura na kuhinjskim elementima

Ako razmišljate o promjeni kuhinjskih elemenata, kao jednu od opcija uzmite u obzir i namještaj koji ne čine samo ravne plohe. Posebno ako se odlučite za jednobojne kuhinjske elemente, neravne plohe s lijepim teksturama unijet će eleganciju i toplinu u vaš kuhinjski interijer.

Izvor: House Beautiful

Izdvajamo

Iz drugih medija