Danski dizajn iz Tajvana

Predivni predmeti za dom DesignBite

 

Ova minimalistička, ali iznimno privlačna kolekcija predmeta za dom naziva DesignBite nastala je kao rezultat suradnje danskih dizajnera Hans Thyge & Co. i Michaela Hsiaoa, tajvanskog poduzetnika fokusiranog na dizajn.



Sve komade iz kolekcije obilježavaju jednostavne i zaobljene linije, pročišćeni dizajn i predivna funkcionalnost, a dizajneri su za njih odabrali predivnu paletu boja koja uključuje puderastu ružičastu, ponoćnu plavu, limun žutu, bijelu i zagasitu sivu u kombinaciji s metalnim, drvenim ili plutenim elementima.



Ovi divni komadi savršeno bi se uklopili u svaku kuhinju, no osim predmeta kao što su daske od hrastovine sa silikonskom omčom, držača za kuhinjske potrepštine poput ubrusa, kuhača, ali i stalaka za čaše, šalice ili pak vino, DesignBite uključuje i odlične sustave polica za boravak i dječje sobe.




DesignBite nudi pametna rješenja u obliku vješalica, polica s ogledalom i slično za efektno uređeni hodnik ili spavaću sobu, a u ponudi imaju i elegantni mali radni stol u kombinaciji drvene plohe i metalnog okvira.


Više informacija o ovom novom brendu potražite na službenoj stranici DesignBite.

Izvor: Remodelista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:17