Predmet žudnje

Sjedalica koja objedinjuje tehnologiju s udobnošću

    AUTOR:
    • Iva Novak

  • OBJAVLJENO:
  • 13.02.2020. u 12:36

Zavaliti se u udobnu fotelju nakon napornog dana... Zvuči jako dobro, zar ne? Fotelja s tabureom imena Grand Repos jedna je od takvih, a ovo su osnovne informacije koje morate znati o njoj

Vjerujemo da svatko od vas ima želju u svojem životnom prostoru imati neku lijepu i udobnu sjedalicu u koju će se moći “zavaliti” nakon stresnog radnog dana i opustiti se. Sudeći prema pozitivnim komentarima i iskustvima iz prve ruke, jedna od najudobnijih sjedalica koje se trenutno mogu kupiti na tržištu je fotelja s pripadajućim tabureom imena Grand Repos proizvođača Vitra.

 

 

Dizajn potpisuje poznati svjetski dizajner Antonio Citterio. Proizvod je iznimno udoban, a sinkronizirani mehanizam skriven ispod presvlaka podržava korisnika pri svakom kutu nagiba i može se zaključati u bilo kojem položaju. Nakon što se korisnik udobno nasloni, fotelja pruža mekani naslon za noge kako bi se osoba koja sjedi maksimalno opustila. Ovaj proizvod lansiran je 2011. godine, a otad se odlično prodaje i krasi mnoge domove diljem svijeta. U Vitri kažu da je to prava moderna sjedalica koja objedinjuje tehnologiju s udobnošću.

- Nudeći beskonačno podesive pozicije sjedenja, kut sjedala i naslon sjedala međusobno se pomiču te se mogu zaključati kada se postigne savršeni položaj - ističu u Vitri.

 

U Hrvatskoj fotelju i tabure Grand Repos i otoman (sve tapecirano u tkanini Mello) možete kupiti u showroomu trgovine Themelia po cijeni od 29.742 kune.

Kontakt: [email protected] ili 01 4922 759

Foto: Vitra

Izdvajamo

Iz drugih medija