INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Stare ljestve u interijeru - ideje koje će vas oduševiti

Stare ljestve koje ste dosad držali u podrumu ili na tavanu, ne trebaju više nepotrebno skupljati prašinu. Evo kako ih možete iskoristiti kao dekoraciju u vašem domu!

Stare i istrošene ljestve kao dekoracija - da ili ne? Ako ste skeptični oko ove ideje ili jednostavno ne možete zamisliti ljestve kao bilo kakav ukras u vašem domu, donosimo vam kreativne i zanimljive inspiracije koje će vas uvjeriti u suprotno.

Zašto vaše stare ljestve ne bi postale novi zeleni kutak u vašem domu? Postavite ih u sam kut prostorije ili na neko drugo mjesto gdje vam neće smetati te ih ukrasite ukrasnim biljkama - izgledat će lijepo, a cijelom će interijeru donijeti dašak prirode.

Stare ljestve uistinu mogu biti originalan komad namještaja u vašem domu, naročito ako si date malo truda i na njima napravite neke sitne preinake. Možete ih obojiti ili prelakirati - izgledat će kao nove!

Stare ljestve možete iskoristiti i kao stalak za sušenje rublja. Ne samo da je ova ideja upotrebe ljestvi nevjerojatno praktična, cijela ta dekoracija također će i vizualno dobro izgledati.

Ljestve vam mogu poslužiti i kao stalak za ručnike u kupaonici. Praktične su, neće zauzimati previše mjesta, a opet su dovoljno savršene za držanje čistih ručnika.

Osim za držanje ručnika kod kade ili tuš kabine, stare ljestve mogu vam poslužiti i kao stalak za šampone, gelove za tuširanje i ostale stvari koje najčešće koristite za vrijeme tuširanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:28