PREDMET ŽUDNJE

SVI ŽELE IMATI... HiMirror pametno ogledalo - analizira kožu, pušta glazbu, mijenja rasvjetu...

Ogledalo, ogledalce moje, reci mi, koji bi kremica bila najbolja za moj tip kože?

Priprema za izlazak je umjetnost koja zahtijeva dobro osvjetljenje, personalizirane kozmetičke proizvode, omiljenu playlistu glazbe i čisto ogledalo, što obično znači pretrpan stol. Vrijeme je da si oslobodite prostor, jer smo pronašli pametno ogledalo koje doslovno sve to radi za vas.

HiMirror je ogledalo visoke tehnologije koje je u osnovi stručnjak za njegu kože. Njegova tehnologija analize kože procjenjuje vašu kožu i mapira područja na vašem licu zahvačeno borama, tamnim krugovima, tamnim mrljama, crvenim mrljama, velikim porama i tankim linijama kako bi vam pomogla da prilagodite rutinu njege kože. Ako niste sigurni što učiniti s tim informacijama, HiMirror preporučuje i proizvode na temelju rezultata i lokalnih vremenskih uvjeta. Kada kupite proizvode za njegu kože, možete ih skenirati kako bi pratili promjene na vašoj koži i vidjeli koliko su proizvodi učinkoviti i kada im istječe rok trajanja. Genijalno, zar ne?

Ovo je ogledalo i centar za zabavu. Možete se spojiti na Spotify i slušati svoju omiljenu glazbu. Možete gledati YouTube videozapise izravno na ogledalu ili pregledavati Instagram i Facebook. Ako želite virtualno komunicirati sa svojim prijateljima, možete ih nazvati glasovnim ili videopozivom putem Google Duo-a. No, kakav bi to bio futuristički tehnološki proizvod ako se s njim ne možete razgovarati? I zato, HiMirror ima Alexu, pa možete, uključiti tajmer ili čak nazvati Uber.

I ne zaboravimo na osvjetljenje. HiMirror ima LED svjetla koja podešavaju temperaturu boje i svjetlinu za različite potrebe. Dakle, ako se spremate za posao, možete postaviti osvjetljenje na "jako osvijetljeni ured." Također, možete zumirati područje lica ako želite precizno iscrtati konture, na primjer.

Amazonovi kupci vole zabavne i korisne postavke HiMirror ogledala, evo što su napisali!

"Uvijek gledam YouTube videozapise dok se šminkam, pa kad sam saznala za ovo ogledalo, znala sam da ga moram imati", napisala je.

"Dodatak YouTubea možda mi je dosad najdraži, ali ovo ogledalo čini toliko nevjerojatnih stvari. Ima Alexa, Spotify, Facebook, Instagram ... Još se nisam igrala sa sustavom za analizu kože! Sretna sam što sam kupila ovo ogledalo i volim se igrati s njim svako jutro. Definitivno vrijedi uložen novac! "

Cijena? 2.200 kuna. Kupi OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:37