DAŠAK GLAMURA U DOMU

Ženstveni detalji koji će svaki interijer učiniti posebnim

Ženski 'touch' u interijeru uvijek je dobrodošao, a takvi detalji u dom unose glamur i luksuz. Pogledajte koji su to moćni detalji koji će apsolutno svaki interijer učiniti posebnim i drugačijim

Temeljni elementi za postizanje ženstvenosti u domu uključuju određenu kombinaciju boja, materijala i komada namještaja. I ne, ovdje ne mislimo isključivo o ružičastoj boji koja se oduvijek podrazumijevala kao jedna od temeljnih 'girly' nijansi. Želite li i vi svome domu podariti ženstvenu notu, pogledajte kako ćete to najlakše postići.

Siva boja zidova i/ili namještaja

Vladavina namještaja sive boje i dalje ne jenjava, već je u punom jeku. Siva je jedna od onih neutralnijih boja koje se prilagođavaju gotovo svakom prostoru, bez obzira na to je li riječ o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili blagovaonici. Tek nekoliko sivih detalja ili potpuna dominacija ove nijanse preobrazit će vaš dom te ga učiniti glamuroznijim.

Detalji pastelnih boja

Ah, te divne pastelne boje! Bilo da je riječ o ružičastoj, boji breskve ili lavanda nijansi, jedno je sigurno - pastelne boje još su uvijek in kad govorimo o uređenju interijera. Fotelja, tabure ili stolić za kavu samo su neki od detalja koje možete odabrati u ovim nijansa, a s njima sigurno nećete pogriješiti.

Ogledalo kao savršena dekoracija

Umjesto klasičnih zidnih dekoracija, ogledalo je uvijek savršen izbor, a ujedno i praktično rješenje za uređenje interijera. Naime, ogledalo će takoođer vizualno povećati malu kvadraturu u domu, što je savršen trik za manje stanove.

Dekorativne biljke kao 'zeleni' kutak

Biljke u interijere također unose dašak ženstvenosti i glamura, iako možda načelno nisu vezane uz isključivo 'ženske' interijere. Cvijeće u domu uvijek predstavlja neku vrstu ženstvene note, bilo da je riječ o rezanom cvijeću, uzgoju u dekorativnim teglama ili visećim biljkama.

Odaberite odgovarajuće tekstilne detalje

Veliki dio uređenja interijera krije se i u tekstilnim detaljima u stanu ili kući. Naime, birajte one tekstilne dodatke koji imaju dinamične i 'ženstvene' uzorke. Ovdje možete biti itekako dinamični i kreativni pa tako izabrati stolac sa zanimljivom prevlakom, tapecirati trosjed ili jednostavno kupiti jeftini dekorativni detalj za kutak vaše sobe.

Foto: Instagram/Living4media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:27