DAŠAK GLAMURA U DOMU

Ženstveni detalji koji će svaki interijer učiniti posebnim

Living4media

Ženski 'touch' u interijeru uvijek je dobrodošao, a takvi detalji u dom unose glamur i luksuz. Pogledajte koji su to moćni detalji koji će apsolutno svaki interijer učiniti posebnim i drugačijim

Temeljni elementi za postizanje ženstvenosti u domu uključuju određenu kombinaciju boja, materijala i komada namještaja. I ne, ovdje ne mislimo isključivo o ružičastoj boji koja se oduvijek podrazumijevala kao jedna od temeljnih 'girly' nijansi. Želite li i vi svome domu podariti ženstvenu notu, pogledajte kako ćete to najlakše postići.

Foto: Instagram/@the_hhousehold

Siva boja zidova i/ili namještaja

Vladavina namještaja sive boje i dalje ne jenjava, već je u punom jeku. Siva je jedna od onih neutralnijih boja koje se prilagođavaju gotovo svakom prostoru, bez obzira na to je li riječ o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili blagovaonici.  Tek nekoliko sivih detalja ili potpuna dominacija ove nijanse preobrazit će vaš dom te ga učiniti glamuroznijim.

Foto: Instagram/@officialfrancescadesigns

 

Detalji pastelnih boja

Ah, te divne pastelne boje! Bilo da je riječ o ružičastoj, boji breskve ili lavanda nijansi, jedno je sigurno - pastelne boje još su uvijek in kad govorimo o uređenju interijera. Fotelja, tabure ili stolić za kavu samo su neki od detalja koje možete odabrati u ovim nijansa, a s njima sigurno nećete pogriješiti.

Foto: instagram/@gieradesign

 

Ogledalo kao savršena dekoracija

Umjesto klasičnih zidnih dekoracija, ogledalo je uvijek savršen izbor, a ujedno i praktično rješenje za uređenje interijera. Naime, ogledalo će takoođer vizualno povećati malu kvadraturu u domu, što je savršen trik za manje stanove.

Foto: Instagram/@gopalgaya

 

Dekorativne biljke kao 'zeleni' kutak

Biljke u interijere također unose dašak ženstvenosti i glamura, iako možda načelno nisu vezane uz isključivo 'ženske' interijere. Cvijeće u domu uvijek predstavlja neku vrstu ženstvene note, bilo da je riječ o rezanom cvijeću, uzgoju u dekorativnim teglama ili visećim biljkama.

Foto: Instagram/@alwayslisaa

 

Odaberite odgovarajuće tekstilne detalje

Veliki dio uređenja interijera krije se i u tekstilnim detaljima u stanu ili kući. Naime, birajte one tekstilne dodatke koji imaju dinamične i 'ženstvene' uzorke. Ovdje možete biti itekako dinamični i kreativni pa tako izabrati stolac sa zanimljivom prevlakom, tapecirati trosjed ili jednostavno kupiti jeftini dekorativni detalj za kutak vaše sobe.

Foto: Instagram/Living4media

Izdvajamo

Iz drugih medija