MINIMALIZAM KROZ ZLATNE NOTE

Zlato u uređenju interijera - detalji koji će vas oduševiti

Zlato se, kao jedan od najskupljih materijala, često koristi kao simbol luksuza i bogatstva. Koristi se i u uređenju interijera, a zlatni detalji uvijek se uklapaju. Pogledajte kako

Bezvremenski zlatni detalji najbolje se uklapaju u minimalistički stil uređenja interijera, pa smo zato za vas izdvojili prekrasne fotografije stambenih prostora koje će vas inspirirati da se i sami odlučite za zlato u domu.

Kupaonica od bijelog mramora sa zlatnim elementima tako će izgledati besprijekorno, elegantno i profinjeno.

Isto tako, jednostavnu i 'sterilnu' kupaonicu najbolje će upotpuniti jedan ili više zlatnih detalja kao što su okvir ogledala, vaze, pozlaćene ručke ormara ili viseće svjetljike.

Osim u kupaonici, zlatnim detaljima možete upotpuniti svoju kuhinju ili blagovaonicu. Pozlaćeni namještaj vizualno će podići vaš životni prostor.

Iako ovakvi detalji najbolje pristaju minimalističkom stilu, oduška u njihovom kombiniranju mogu si dati čak i najveći ljubitelji shabby chica i romantike. Važno je jedino voditi računa o doziranju zlatnih elemenata.

Poneki zlatni detalj pristaje čak i domovima uređenim skandinavskim stilom. Pozlaćeni stolić najbolji je izbor ako nemate previše iskustva sa zlatnim detaljima - izgledat će efektno i glamurozno u gotovo svakom prostoru.

Zlato možete imati i na svojim zidovima, i to koristeći se dekorativnim DIY proizvodima ili kupljenim pozlaćenim elementima koje možete nabaviti na gotovo svim buvljacima ili antikvarijatima.

Što se tiče nijansi s kojima se slažu, zlatna najbolje dolazi do izražaja u kombinaciji sa zagasitom crnom, prljavo bijelom i tamnosivom bojom u domu.

Foto: DigsDigs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:24