BIJELI BOŽIĆ

Božićna kućica iz bajke

 

Interijer u koji vas danas vodimo prava je definicija bijelog Božića. Kao iz prave bajke, ovaj je interijer okupan bijelom bojom i prepun romantičnih detalja koji mu daju najljepši blagdanski ugođaj. Osim bijelih detalja, ističu se još jedino oni zeleni, i to u obliku božićnog drvca i girlande iznad kamina. Spojene s dnevnim boravkom nalaze se blagovaonica i kuhinja u kojima se također ističe prirodni izgled girlandama iznad velikog drvenog blagovaonskog stola.




Bijele nijanse i drveni namještaj ovom interijeru daju neodoljiv rustikalni šarm. Stropovi s prebojanim gredama doprinose ovom izgledu, a svi rustikalni elementi zajedno divno dočaravaju duh božićnog uređenja.





Ovaj je interijer čaroban upravo zbog mnogo pomno postavljenih detalja koji se nalaze posvuda. Stakleni svijećnjaci, prozirne kugle, čestitke s mašnicama i ostali božićni motivi čine interijer toplim i ugodnim, do te mjere da sve zajedno djeluje gotovo nestvarno.


Spavaći nas dio također nas podsjeća na spavaće sobe kao iz bajki, i to prvenstveno zbog prozorske daske koja je odlično prenamijenjena u mjesto za sjedenje, a iznad nje se pruža predivna prozračna bijela zavjesa. Toplinu i karakter spavaćoj sobi daju različite teksture i neutralne nijanse koje možemo vidjeti od tepiha, preko zavjesa sve do raznolikosti tkanina na krevetu.


Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:37