Vintage Francuska

Divno obnovljen ljetnikovac iz 19. stoljeća

 

Francuska je nezaobilazna zemlja kada je riječ o modi, hrani, umjetnosti, vinu, prekrasnim ženama, krajolicima, kućama, životnom stilu, ali i antikvitetima i starinama. Interijeri ovog starog dvorca iz 19. stoljeća nalazi se u srcu popularnog sela na Ile d'Oléron-u i ispunjen je divnim starim predmetima i namještajem i pravi je san za štovatelje antikviteta. Kuća je u potpunosti obnovljena prije nekoliko godina, a dizajneri su pokušali u njoj sačuvati duh prošlosti i život toga vremena.

Ovo ogromno lijepo imanje plod je obnove buržoaske kuće iz 19. stoljeća i podruma, koje su vlasnici u potpunosti preuredili kako bi stvoriti šarmantan obiteljski dom. Izvorne strukture su sačuvane, povezane i potpuno otvorene, poštujući staru građevinu, s naglaskom na materijale poput kamena i drva.

Prizemlje je u velikoj mjeri posvećeno društvenim prostorima, u kojima svatko može naći svoje mjesto u nekom od salona, ​​oko kamina ili u kuhinji, a prostire se na više od 230 četvornih metara. Dva apartmana, svaki s vlastitom kupaonicom, nalaze se na istoj razini. Na katu se nalaze još tri apartmana, uređena sa željom da integriraju rijetke i autentične komade namještaja. Poput unutrašnjosti, vanjski prostor također ima mnoga iznenađenja ... Glavno dvorište je zaklonjeno od vjetra i znatiželjnih očiju, a krasi ga stoljetna stabla, grijani bazen i neovisni atelje koji su vlasnici koristiti za radionicu umjetnika.

Izvor: www.espaces-atypiques.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 22:58