European Property Awards

Dizajnerici interijera Mirjani Mikulec stiglo novo priznanje iz Londona

 

Nakon što je 2018. godine studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio prestižnu nagradu International Property Awards, početkom ove godine stigla je nagrada European Property Awards u kategoriji „Best Interior Design Apartment Croatia“ za 2019.-2020. godinu. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba.

Foto: Mario Poje

 

„Zahvalna sam na još jednom priznanju i povjerenju prije svega klijenata koji nas iz godine u godinu angažiraju za mnoge zanimljive projekte, domove, poslovne prostore. Ponosna sam što mogu ovu nagradu podijeliti sa svojim timom. Možda glavna stvar koja nas razlikuje od ostalih, osim prepoznatljivosti i povezanosti s emisijom InDizajn, tu je naš pristup prema svakom klijentu. Važno nam je upoznati ih, vidjeti kako dišu, saznati što vole, a što ne... Nakon toga kreće izvedbeni projekt, a zatim i realizacija – kao što je bio i slučaj s ovim stanom u centru Zagreba“, otkrila je poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

 

Adaptacijom je stan potpuno obnovljen i moderniziran. Mijenjane su sve instalacije, podne i zidne obloge, nabavljen je novi namještaj, a od starih elemenata sačuvan je jedino hrastov parket slagan u riblju kost. No, i on je doživio makeover u vidu brušenja i lakiranja te sada izgleda kao nov...

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

U nagrađenom interijeru prevladavaju neutralne boje i većinom prirodni, luksuzni materijali kao što su pamuk, baršun, mramor i drvo s vrlo decentnim te profinjenim uzorcima. Sve to je donijelo ugodu, eleganciju i bezvremenski štih u moderni dom četveročlane obitelji. 

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

„ Svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas.“, dodatno je naglasila Mikulec.

 

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Više informacija koje nudi studio Mirjane Mikulec možete pogledati na službenoj stranici www.mirjanamikulec.com, kao i na službenim Facebook i Instagram profilima.

Foto: Sanja Jagatić, Mario Poje

Izdvajamo

Iz drugih medija