KAKO ŽIVE POZNATI?

Dom osnivača Instagrama Kevina Systroma na jezeru

 Douglas Friedman
Danas imte priliku vidjeti kako živi osnivač jedne od najpopularnijih aplikacija današnjice i njegova žena, Nicole

Kevin Systrom ima nevjerojatnu karijeru: 2010. godine je s prijateljem kreirao društvenu aplikaciju Instagram, koju su dečki nakon svega dvije godine prodali Facebooku za milijardu dolara. Zahvaljujući ovom fenomenalnom poslovnom pothvatu, Kevin je sada na popisu najbogatijih mladih poduzetnika u Americi i živi u drvenoj kući na obali najpoznatijeg američkog jezera - Tahoe.

Douglas Friedman

Već više od 150 godina jezero Tahoe privlači generacije avanturista, umjetnika i poduzetnika na svoju obalu okruženu kristalno plavim jezerom.

Douglas Friedman

Upravo je obostrano divljenje ovom mjestu pomoglo u postavljanju temelja za stvaranje doma Kevina Systroma, suosnivača Instagrama, i njege supruge Nicole. Najistaknutija karakteristika kuće je pogled na jezero, koje ispunjava prostorije ovog iznimnog doma.

Douglas Friedman

U velikoj sobi, koju okružuju dva ogromna kamina, napravili su par sofa u tkaninama koje podsjećaju na deke Indijanca te ih okružili ormarićima za knjige izrađenim od bronce.

Douglas Friedman

Iako je novoizgrađena, kuća ima staromodan karakter, s masivnom drvenom građom, ručno obrađenim podovima i stropovima koji se dižu preko 9 metara.

Douglas Friedman

Većinu namještaju su ručno izradili poznati kalifornijski majstori.

Douglas Friedman

Kuću je par opremio vintage komadima koji su u skladu s razdobljem i mjestom. Ima tu svega od bavarskih antikviteta do retro rasvjete iz sredine prošlog stoljeća, a svaki predmet koji su odabrali ima karakter i priču.

Douglas Friedman

Strastveni kuhar, Kevin je želio da kuhinja ima istu dozu stila i topline kao i ostatak kuće. Obukli su ormare u hladno valjani čelik s mjedenim naglascima i prekrili ih granitnim pločama, s dodatkom teksture. Izuzetno veliki otok dobio je istu metalnu oblogu, ali je prekriven finim orahom savršenim za pripremu večera i druženje.

Douglas Friedman

Svaka kuća treba puno spavaćih soba za prijatelje i obitelj, a ovdje su ih Kevin i Nicole posvetili nekim od najdražih pisaca.

Douglas Friedman

Kupaonica s pogledom na jezero.

Douglas Friedman

Soba s kariranim tepihom, starinskim naslonjačem i škrinjicama, ukrašenim glavama koje kao stražari nadgledaju prostor je Hemingwayeva soba, hrabra, muška i udobna.

Douglas Friedman

Ian Fleming apartman ima zidove prekrivene oblacima i komade iz 1970-ih.

Douglas Friedman

Dok je soba s krevetima na kat posvećena društvu pijanih pjesnika, a ima zavjese za privatnost izrađene od vunenih pokrivača i citate Baudelairea, Dorothy Parker i Bukowskog.

Douglas Friedman

Douglas Friedman

Kevin i Nicole.

Foto: Douglas Friedman

Izvor: AD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:58