Internacionalni sajam

EXPO REAL 21. sajam nekretnina i investicija

“U Münchenu nije bilo izlagača iz Hrvatske”

Internacionalni sajam za nekretnine i investicije održava se u Münchenu od 1998. godine. Ove je godine održan od 8. do 10. listopada, a oko 2000 izlagača smjestilo se na oko 64.000 m² izložbenog prostora.

Riječ je o najvećem B2B sajmu nekretnina i investicija u Europi, a fokus je na uredima, maloprodaji, hotelima, logistici i stambenim nekretninama za institucionalne investitore. Sajam EXPO REAL je radna platforma za tržišne lidere i donosioce odluka u sektoru nekretnina i investicija. Sajam je idealan za stvaranje novih kontakata i networking. Inače, u sklopu sajma održavaju se paneli i konferencije na kojima se prezentiraju novi trendovi i projekti na europskom tržištu te se raspravlja o postojećim. Među izlagačima se također predstavljaju i države te gradovi sa svojim projektima i investicijama tražeći kvalitetnog investitora i partnera.

- Na sajmu sam bio prisutan kao posjetitelj, a od izlagača iz Hrvatske ove godine nije bilo apsolutno nikoga. Prijašnjih je godina bilo izlagača iz Hrvatske, tvrtki i gradova, koji su pod vodstvom HGK izlagali na sajmu te prezentirali aktualne projekte i ponudu na nekretninskom tržištu na području cijele Hrvatske - kaže Marin Biliškov iz agencije Biliškov Nekretnine i dodaje da je mišljenja da bi ipak trebalo nastaviti s izlaganjem na ovom sajmu na kojem se može pronaći kvalitetan investitor i partner te se upoznati s europskim trendovima i kretanjima na nekretninskom tržištu.

- Obavio sam razgovore s potencijalnim investitorima i poduzetnicima koji su upoznati s tržištem u našoj zemlji te i pokazuju interes za dobre investicije u turizmu, građevini, poljoprivredi i proizvodnji - zaključuje M.Biliškov.

Foto: Marin Biliškov

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:09