luksuz bez premca

Fenomenalan stan uređen sa stilom

 

Zagasitih boja i predivnih linija, ovaj stan pravo je oličenje elegancije! Njegov dizajn potpisuje arhitekt Vitalii Savko koji je za uređenje odabrao iznimno atraktivne boje poput plavkaste boje petroleja i tamnocrvene boje u dnevnom boravku te pastelne zelene u spavaćoj sobi.



Osnovni prostor u stanu zauzimaju dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, a sve su zone uređene s jasnom vizijom koja je uspješno pretvorena u profinjeni i luksuzni dom.





Kuhinja je izvedena od tamnog drva i vizualno odvojena sivim podnim pločicama, blagovaonicu krase izvrsni komadi namještaja i dodatno definira grupa odličnih geometrijskih visilica koje se spuštaju sa stropa, a u boravku se osim crvenkaste sofe nalazi i iznimno moderan otvoreni kamin. Iz boravka se izlazi i na zatvoreni balkon koji je pretvoren u prostoriju za gledanje televizije, s udobnim kutnim prostorom za sjedenje i televizorom postavljenim na suprotni zid.




Spavaća soba i kupaonica razdvojene su staklenim zidom koji se može sakriti zavjesom od pogleda. U spavaćoj sobi bijela i pastelno zelena boja čine osnovu uređenja dok u središtu prostorije dominira krevet s crnim okvirom. Kupaonica s kadom je ukrašena zanimljivim zidovima koji su prekriveni kombinacijom ploča s geometrijskim uzorkom i zelenih površina. Svaka prostorija ovog stana oduševljava na drugačiji način!









Izvor: Behance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:36