PUNO DOBROG SADRŽAJA

JESENSKO IZDANJE MAGAZINA D&D! JOŠ SAMO DANAS (ponedjeljak, 17. rujna) potražite na svim kioscima uz Jutarnji list

Da, da... Znamo. Većina vas uzdiše i koluta očima na spomen jeseni. Ljudi najviše vole ljeto, duge tople dane i boravak na otvorenom, ali, priznajte, ima neke čari i u dolasku jeseni.

Polako se okrećemo prema zatvorenim prostorima, počinjemo uređivati svoje interijere i u prohladnim večerima koristiti dekice i čarape. Jesen je sjajno vrijeme za nove početke, pa tako i za osvježavanje i mini makeover stambenog prostora. Nije nužno da se rade veliki zahvati, dovoljni su detalji. Zato smo u našoj velikoj temi broja na čak 15 stranica pričali s četiri blogerice čiji su domovi prava interijerska senzacija. Marija Kiseljak Kosovec, Maja Bešenić, Lorena Franjić i Staša Nikodinović otkrivaju koji su ovosezonski trendovi, na koji su način osvježile svoje domove, gdje kupovati na sniženjima, kako čiste svoje stanove, koji komad namještaja im je tiha patnja...

Uglavnom, od njih ćete iz prve ruke saznati brojne korisne savjete, a njihovi su domovi pravo vrelo inspiracije.


Kao i svaki put, vodimo vas u najljepše domaće interijere. Kuća u Balama čiji dizajn potpisuje Boris Ružić, vila Famiglia u mjestu Seline u stilu francuskih ladanja i moderan stan u Zagrebu oduševit će vas izgledom, ali i pričama koje se kriju iza njihova nastanka.

Kao i uvijek, tu su shopping vodiči s najboljim stvarima iz domaćih trgovina, a upravo takvim stvarima služili smo se i pri snimanju editorijala čija je tema ovaj put kutak za školarca. U našoj rubrici Uradi sam svi će kreativci doći na svoje jer će ih kreativna Martina Šimunković iz brenda Koogle naučiti kako napraviti ultrapopularnu dekoraciju: mahovinu u okviru za slike i tako zazeleniti svoj zid na jednostavan način.

U rubrici Made in Croatia predstavljamo Jessicu Zečić u čijem studiju na splitskoj adresi nastaju zvijezde boho interijera: macramei. I ovaj put odvest ćemo vas u jedno sasvim posebno Cool mjesto: boutique hotel Melegran u Rovinju čije uređenje interijera će vas osvojiti na prvu. Na (ne)ozbiljna pitanja našeg (ne)ozbiljnog intervjua ovog su puta odgovarale Ivana Zovko i Maša Simetić, vlasnice domaćeg brendda Deez Produkt.

Nadamo se da ćete uživati u novom broju D&D-a koji izlazi sutra uz Nedjeljni Jutarnji. Sve svoje pohvale, primjedbe, pokude i ideje slobodno nam pišite na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pratite i naš Facebook D&D - Dom i Dizajn te Instagram @domidizajn.

Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:15