Kuća koja ispunjava sva očekivanja

Smještena uz legendarnu šetnicu Lungomare u Opatiji

Kako na pravome mjestu, u pravo vrijeme i u pravoj količini uklopiti suvremenost, klasičnost, komfor i dizajn, doznali smo u Villi Infinity.

Profil
Naziv:
Villa Infinity
Lokacija:
Opatija
Veličina:
130 m2 po etaži, znači 260 m2 ukupno
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; www.v-villas.com
Smještena na samom moru, uz legendarnu šetnicu Lungomare, u staroj dami Jadrana – Opatiji, Vila Infinity jednostavno oduzima dah. Uostalom, kao i sama Opatija, vjerojatno najpopularnija destina- cija u Hrvatskoj koja je već godinama nezaobilazna adresa za posjetiti i to ne samo zbog tradicije, već i zbog bogatog turističkog sadržaja. Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu u kojem se Mediteran najdublje usjekao u kopno Srednje Europe u podnožju planine Učka (1.401 m). Zaklonjena od jakih vjetrova otocima i Učkom lako je dostupna u sva godišnja doba. Zaštitnik grada Opatije je Sv. Jakov, čiji dan 25. srpnja, Opatija slavi i kao Dan Grada. Opatija uz sve ovo oduševljava i divnom arhitekturom u kojoj dominiraju fantastične kuće među kojima se definitivno ističe i Vila Infinity.

– Čistim linijama i ostakljenim površinama za što dostu- pniji pogled moru, vila je impresivan primjer moderne arhtekture koji istovremeno poštuje tradiciju ovog šarmantnog grada. Vila Infinity je savršen izbor za potpuno opuštanje u mediteranskom suncu i uživanje u blagom povjetarcu sa okolnih brda, na samo par koraka od plaže a opet u potpunoj privatnosti ovog objekta – objašnjavaju vlasnici.

Dizajnirana prema najvišim tehnološkim i estetskim stan- dardima, ova novosagrađena rezidencija na tri kata može ugostiti do 10 gostiju u dva prekrasna trosobna apartmana. Svaki apartman opremljen je kvalitetnim talijanskim namje- štajem i vrhunskom tehnologijom, nudeći gostima sve pogodnosti luksuznog smještaja najviše kategorije. Vodeći računa o svakom detalju, svaki apartman se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice povezanih u jednu cjelinu te tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Uz prekrasnu unutrašnjost, ono što ovu vilu čini posebnom su mnogobrojne terase koje pružaju zadivljujući pogled na Kvarnerski zaljev, bilo da odmarate na sunčalištu pored bazena, uživate u večeri na otvorenom u društvu obitelji i prijatelja ili promatrate zalazak sunca iz grijanog whirlpoola. Stil uređenja koji pre- vladava u ovoj kući je moderan i udoban, baš kakav i treba biti u vrhunskoj kući za odmor. Gostima je na raspolaganju sve što bi imali i kod kuće, a uređenje i opremljenost u potpunosti su podređeni odmoru iz bajke.

Drugim riječima, boraveći u ovoj kući moći ćete maksimalno uživati i opustiti se te doživiti najviše od hedonizma što ste ikada zamišljali. Čisto savršenstvo – poručuju vlasnici.

Inače, ova očaravajuća rezidencija je idealan izbor za sve koje žele uživati u savršenom odmoru i istinskom luksuzu privatne ville na korak od mora, sa najljepšim pogledom na Kvarner koji se može zamisliti. Ako ste se prepoznali u ovom opisu, javite se na gore navedene kontakte i priuštite si odmor iz snova.

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.



Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:18