Čarobni hotel na Hvaru o kojem je pisao Vogue

Little Green Bay

Čarobni hotel na Hvaru o kojem je pisao Vogue

Little Green Bay nalazi se u maloj zelenoj uvali na otoku Hvaru. Odvojen od vanjskog svijeta u kompletno obnovljenoj staroj kući smjestio se hotel za potpuni dojam svim osjetilima. Atmosfera je jedinstvena kako van tako i unutar ovog hotela, a jedino što čujete su zrikavci i lagano zapljuskivanje valova. Hotel ima 15 prozračnih soba s pogledom na Jadran, okupanih mirisom ugodnog aromatičnog bilja. Interijer je u blagim tonovima prirodnih materijala. Drvo, lan, keramika za potpuni osjećaj ugode. Svaka soba ima izlaz na terasu s koje se silazi u tirkizno more.

Nakon jutarnjeg plivanja i doručka priuštite si masažu u malom SPA centru na otvorenom i kad je sunce već dovoljno visoko, odaberite hoćete li ručati u hladu s pogledom na more ili u udobnoj intimnoj atmosferi restorana s francuskom kuhinjom, pripremljenom od odabranih lokalnih sastojaka i selekcijom talijanskih i francuskih vina. Nakon toga umotajte se u ugodni lan i odmorite do večeri koju možete provesti u intimi hotela ili u gradu do kojeg će vas privatnim gliserom prevesti domaćini.

Ljubazni i šarmantni, stručnjaci za dizajn i ugostiteljstvo ugostit će vas na način na koji vi to želite bilo da dolazite sami ili u društvu odabranih prijatelja. Zaista vrhunski!

Više informacija potraži OVDJE

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.


Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:05