Nova, omiljena adresa u Vodicama

Ljetni pop-up dućan brenda Poppy’s Happy Place

Ovdje ćete moći kupiti tipične, bitno drukčije proizvode ovog poznatog hrvatskog brenda, ali i inovativne i morske proizvode drugih hrvatskih brendova

Hrvatski brend, prepoznatljiv po prodaji drugačijih pro-izvoda, Poppy’s Happy Place u Vodicama otvara ljetni pop-up dućan. Dućan će biti u centru Vodica, u Ulici Mirka Zore 12 pokraj crkve Sv. križa, a otvara se 1. lipnja.

Uz njihove standardne proizvode, u Vodicama će ponuditi i dosta novih proizvoda tipičnih za dućane na moru, a opet potpuno drugačijih.

PRINTEVI

- Tako će se slike i ilustracije kreativaca s kojima smo dosad surađivali naći na printevima majica, magnetima i vrećicama lavande. Također, povezali smo se s drugim kreativcima pa će se u dućanu moći kupiti nakit Grubić Design, potpisani printevi ilustracija Anite Celić-Celle, keksići Bite Art, fotografije s morskim motivima Srećka Niketića, društvena igra Fierce Women… - objašnjavaju iz brenda Poppy’s Happy Place i dodaju da u ljetnom dućanu posjetiteljima žele ponuditi nešto originalno, svježe i morsko kako bi svi upamtili ljetovanje u tom gradiću i po jednom neobičnom dućanu punom boja i pozitivnih vibracija.

WEB SHOP

Što sve u prodaji nudi ovaj hrvatski brend možete provjeriti na internetskoj stranici www.poppyshappyplace.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:06