IZVRSNO UREĐENJE

Mali dom s puno inovativnih rješenja

Pogledajte kako je za svega 65.000 kuna uređen ovaj interijer veličine 41 četvorni metar

Svi mi sanjamo o neograničenom budžetu i raskošnom uređenju. No, želje su često veće od stvarnih mogućnosti, što može biti velika frustracija, ali i prednost jer moramo biti kreativni i za manje novca urediti dom s kojim ćemo biti zadovoljni.

Stan koji vam predstavljamo nalazi se u gradu Gdanjsku u Poljskoj i primjer je izvrsnog projekta koji su arhitekti iz Raca Architekc studija oblikovali u izniman suvremeni apartman s budžetom od svega 65.000 kuna. Blistav novi interijer veličine 41 četvorni metar u crnoj, sivoj i bijeloj boji arhitekti su povezali složenim uzorcima u formi egzotične mandale.

Urbanu industrijsku atmosferu stan je dobio zidom od opeke, neutralnom paletom boja i zanimljivom rasvjetom. Crna i različite nijanse sive boje, fluidno prolaze kroz sobe i vizualno ih povezuju, a velika bijela pozadina čini interijer prozračnim. Dekor je minimalan i skroman, a svu je pažnju preuzela velika sova na PVC ploči.

Unatoč minimalističkoj paleti boja, pametno postavljen sirov drveni namještaj u spavaćoj sobi i kupaonici pretvorio je ovaj prostor u ugodan i opušten dom, kao i rasvjeta koja ima ključnu ulogu u razbijanju sterilne i pomalo dosadne sive boje.

Izvor: Decoist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:42