Mali stanovi uređeni s puno stila

Pogledajte kako organizirati životni prostor u interijeru manjem od 50 kvadrata

Kako organizirati svoj životni prostor u interijeru manjem od 50 četvornih metara? Vrlo ugodno ako upotrijebite malo mašte i dobar dizajn. Pet interijera koje vam donosimo primjeri su koji pokazuju kako najbolje možete urediti svoj životni prostor i ako imate nekoliko kvadrata manjka.Moderni, elegantni i iznenađujuće prostrani ovi primjeri uz otvoren tlocrtni plan i neutralnu paletu boja čine udoban ambijent zaživot. Pogledajte primjere koje vam donosimo kako biste dobili vlastite ideje o tome kako pojednostaviti stil i organizirati svoj dom bez obzira na to koliko prostora imate.

Prvi interijer potpisuje dizajnerica Elena Teplova za mladi par koji voli dinamičan stil života. Kako često putuju željeli su da njihov dom budemirno i sigurno mjesto gdje će se prije svega osjećati udobno i smirujuće, a da to ne znači da je prostor dosadno uređen. Interijer je velik45 četvornih metara i uređen komadima koji su uvijek u trendu, i na način da se njegov izgled može vrlo lako promijeniti samo s nekoliko detalja.Komadi namještaja u živoj boji, fotografije na zidovima i moderna rasvjetna tijela pridonijeli su da ovaj interijer izgleda mladenački i vrlomoderno.

Drugi interijer velik je 46 četvornih metara, dizajn potpisuje Konstantin Kononenko. I ovaj interijer uređen je neutralnim tonovima, no ovdje sukorištene nešto hladnije nijanse boja kako bi se postigao elegantan i sofisticiran izgled. Središnja prostorija u stanu organizirana jekao dnevna i spavaća soba. Moderno dizajniran krevet u samo nekoliko poteza smješta se u ormar, što je vrlo pametno i funkcionalno rješenje kadsu u pitanju mali prostori, kako bi vlasnici tijekom dana imali što više mjesta za korištenje.

Treći interijer dizajner Konstantin Kononenko uredio je kombinacijom crne i bijele boje. Nekoliko ključnih šarenih komada poput tepiha u dnevnojsobi i kreativnih polica unijeli su razigranost u ovaj mali no nipošto skučeni prostor. Pametnim dizajnerskim rješenjima i ovdje se izvukaomaksimum od prostora bez da se on čini pretrpanim.

Četvrti interijer uredila je dizajnerica Irina Aref’eva za mladu obitelj. Topao i udoban dizajn dizajnerica je postigla paletom boja i mekimtkaninama. Šarena zidna tapeta s geometrijskim uzorkom postavljena u dnevnoj sobi u ovaj moderan interijer unosi dodatnu dozu živahnosti, čemu svakako pridonosi i domine koje se provlače kao dekorativni element u stanu.Dizajn za peti interijer potpisuje Yury Pospelov. Ovaj interijer velik 35 četvornih metara uređen je za mladi par i ima odvojen dio za blagovanje,rad i opuštanje. Radni kutak smješten je na mali zatvoren balkon zbog čeka obiluje dnevnim svjetlom. Zavirite s nama u ove lijepo uređeneinterijere i javite nam što mislite.

Izvor: home-designing.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:44