FANTASTIČAN INTERIJER

Moderan dvosobni stan uređen po guštu vlasnika

Vodimo vas u odlično osmišljen interijer uređen i opremljen u ugodo mjesto za život

Jeste li se ikada zapitali kako bi bilo živjeti u stanu uređenom bez ustupaka, baš po vašem guštu? Istraživanja su pokazala da vlasnici originalno uređenih stanova, puno više uživaju u svoja četiri zida, kreativniju su i sretniji. U posljednje vrijeme, sljedeći ovaj trend, sve više ljudi uređuje domove baš po svom guštu, ne sijedeći slijepo trendove. Odličan primjer koji potvrđuje ovu tezu je stan koji vam predstavljamo, osmišljen i uređen prema potrebama vlasnika, a s kojim su više nego zadovoljani.

Riječ je o renoviranom dvosobnom stanu površine 88 četvornih metara (s terasom) namještenom prema potrebama vlasnika, s karakterističnim modernim izgledom i lijepim ukrasima. Stan je podijeljen na dnevni boravak, u kombinaciji s kuhinjom i blagovaonicom, spavaću sobu s garderobom, balkon i kupaonicu, a dizajn potpisuju arhitekti iz studija Insomnia Design.

Nepravilan tlocrt stana s nosivim zidom odredio je oblik dnevne zone i omogućio postavljanje velikog kauča i stola za blagovanje, dok su nedostaci pretvoreni u prednost. Betonski je nosivi zid poslužio za smještaj dizajnerske kuhinje s LED pozadinskim osvjetljenjem i staklenim pločama.

Paleta boja je jednostavna, s puno bijelih elementa u koju se lijepo uklopio topli drveni pod izveden u uzorku riblje kosti. U projektu je korišteno puno RGB pozadinskog svjetla kako bi bijeli zidovi dobili volumen i boju.

Spavaća soba je jednostavna i opuštena, sa suptilnom pozadinom, modernim krevetom plavog uzglavlja, velikim ugradbenim ormarom, kožnom stolicom i noćnom svjetiljkom u stilu 70-ih godina. Fuzijom različitih stilova, ovdje je postignut vrlo umirujući ambijent, idealan za spavanje.

Kupaonica je ukrašena kombinacijom velikih mramornih ploča i mozaik pločica, i opremljena tuš kabinom, umivaonikom i toaletom u bijeloj boji. Ovdje su na sjajan način korištena staklena mat vrata, koja pomažu u distribuciji prirodnog svjetla, a izgledaju vrlo dekorativno. Stan izgleda perfektno, zar ne?

Izvor i foto: Insomnia Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:19