Ne propustite

Na čak 180 stranica luksuzni magazin D&D GOLD još je kratko u prodaji

Okupili smo grupu hrvatskih poduzetnika koji su nam ispričali kako su i zašto (hrabro) odlučili uložiti u oblikovanje proizvoda i detalja za dom. Saznajte kako je to baviti se dizajnom u našoj zemlji i koliko se to uopće isplati

Još samo nekoliko dana na kioscima će biti luksuzni godišnjak na glossy papiru - D&D GOLD. Magazin ima čak 180 stranica i idealno je štivo za sve koje zanima arhitektura, dizajn i estetika u svim segmentima života.

Tako u D&D GOLDU možete vidjeti kako izgleda najluksuznija vila u Dalmaciji, futurističke arhitekture koja jednostavno oduševljava. Otvaramo vrata i divne kamene kuće na Hvaru te suvremenog stana u Zagrebu, u kojemu bismo rado stanovali. Provjerite zašto! Sigurni smo da će pripadnice ljepšeg spola biti zadovoljne zbog teme o sedam autentičnih i vrlo zgodnih hrvatskih kreativaca. Svaki od njih radi svoj posao sa strašću, talentom i znanjem, a uz to, privlače pozornost atraktivnim izgledom i mladošću. Donosimo i motivirajuću priču o dizajnu kao biznisu.

Otvaramo vrata najluksuznije vile u Dalmaciji koja ima futurističku arhitekturu, ali i šarmantne kamene kuće na otoku Hvaru

Okupili smo, naime, grupu domaćih poduzetnika koji su nam ispričali kako su i zašto (hrabro) odlučili uložiti u oblikovanje proizvoda i detalja za dom. Dozu inspiracije potražite u fotopričama - idejama kako osmisliti savršen vrtni party i načinima kako možete kombinirati različite materijale, stilove, uzorke, dezene i boje, ukratko, spojiti nespojivo. Vodimo vas i u trenutačno najpopularniju Instagram lokaciju na kojoj se žele slikati baš svi (hint: u Meksiku je), izdvajamo kojih to top 9 mjesta morate vidjeti ako vas put odvede u talijansku prijestolnicu mode, Milano, a preporučujemo vam i glazbu i albume koji će vas činiti sretnima dok se opuštate.

Kao temu broja odabrali smo nešto što dugo planiramo odraditi, a sada smo to i uspjeli - život u regiji, tj. kakva je kultura stanovanja u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Vodeći arhitekti u tim zemljama otkrili su nam kako se kreću cijene nekretnina u gradovima, koja su popularna naselja, gdje tamošnji stanovnici kupuju komade namještaja još puno toga kako bismo vam približili navike stambenog života u regiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:24