bar i restoran My Way

Novo mjesto za druženje u srcu Cvjetnog trga

Novi bar i restoran na zagrebačkom Cvjetnom trgu My Way u kratkom je vremenu od otvaranja postao omiljeno mjesto za dnevna i večernja okupljanja, uživanje u šalici kave ili u finom zalogaju. Uz najljepši pogled na omiljeni gradski trg posjetitelji mogu uživati i u poslovnim ručkovima, kao i u mirnim večerama.


Odnedavno su u restoranu uveli tematsku ponudu - Čokoladni ponedjeljak, Slatka srijeda, After work petak, a svakodnevno imaju i vrijeme za čaj - od 17 do 19 sati te se tada sererviraju slatki ili slani zalogajčići po promotivnoj cijeni od 30 kn.

Slatka srijeda sinonim je za putovanje svijetom kroz slastice počevši od Italije i odličnog tiramisua i krostate s kojima najbolje možemo zasladiti kavu uz pristupačnu cijenu od 30 kn, preko Francuske i Španjolske, Rusije pa sve do japanskih i američkih slastica.

After work petak donosi uvertiru u opuštanje za vikend uz čašu vrhunskog domaćeg vina uz tramezzini po cijeni od 30 kn, a nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni pažljivo odabrane kombinacije slastica i alkohola.






NAZIV MJESTA: My Way restoran i bar
ADRESA: Trg Petra Preradovića 6
RADNO VRIJEME: 8-24 bar, 12-24 restoran

Foto: My Way restoran i bar

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:54