5200 EURA PO NOĆENJU?

Otkrivamo koje su to spektakularne vile diljem hrvatske obale, što nude i gdje se nalaze!

 

Nije nepoznanica da se hrvatski turizam iz godine u godinu razvija. Naša zemlja konačno nudi više od samog sunca i mora - na obali, ali i na kopnu, otvaraju se fantastični kafići, restorani i galerije, na ulicama se odvijaju zanimljivi festivali, a kvalitetno i pomno uređenih apartmana i kuća za odmor sve je više. U skladu s tim raste i ponuda. Kad govorimo o turizmu - Hrvatska se doista ravnopravno drži na europskom tržištu luksuza.

U razgovoru s agencijama za iznajmljivanje luksuznih vila doznali smo kako vile zbog svojih internih kvaliteta postaju destinacije same po sebi i stoga njihov položaj nije nužan preduvjet da bi bile itekako tražene. Naravno, većinski se ipak preferiraju vile uz samo more koje su na intimnim lokacijama. Ljudi visoke platežne moći učestalo putuju i njihovo je tržište cijeli svijet. Otkrili smo tako da je ove godine najskuplju rezervaciju, kad govorimo o hrvatskim vilama, u iznosu od 65.000 eura, ostvario državljanin SAD-a...

U novom broju magazina D&D u raskošnoj temi broja predstavljamo vam čak 11 luksuznih zdanja čije vrtoglave cijene noćenja opravdava njihovo uređenje, ali i raznovrsne pogodnosti koje nude. Potražite novi broj magazina D&D na kioscima u nedjelju (22. 7.) uz Jutarnji list.

Foto: Luxury Croatia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:44