u zagrebačkom kvartu Stenjevec

Otvoren novi klub u Zagrebu u kojem se sluša elektronska glazba

Elektronska glazba vratila se na velika vrata, kako u svijetu tako i u Hrvatkoj. Zbog sve većeg broja ljubitelja "elektronike" u zagrebačkom kvartu Stenjevec otvoren je novi noćni klub Vaj Faj. Klub Vaj Faj je meka za ljubitelje elektronske glazbe, a mnogi poklonici tog glazbenog žanra konačno su došli na svoje. Klub Vaj Faj otvoren je početkom ožujka i odmah je privukao veliki broj ljubitelja techno glazbe.

- Na samom otvorenju bilo je 200-tinjak posjetitelja što je vrlo veliki broj. Klub Vaj Faj namijenjen je publici koja cijeni elektronske glazbene žanrove, a prvenstveno techno i tech-house, a u dogledno vrijeme mislimo ubaciti i trance. Lineupovi se za sada baziraju na domaćim umjetnicima - govori nam Krešimir Leboš iz kluba Vaj Faj.

Klub se nalazi u Stenjevcu, na adresi Dubravica 18, u prostoru nekadašnjeg kluba Diogeneš. Za dobru atmosferu brinu se mnogobrojni DJ-i, a iza cijelog kluba stoji već uhodana ekipa iz kluba Djuro 2.

- Klub je zamišljen kao utočište za ljubitelje elektronike koji se ne nalazi u samom centru ili blizu istog što omogućuje pristupačnije cijene ulaza i ponude pića. Smatramo da s obzirom na blizinu Samobora i Zaprešića te razvedenost zapadnog dijela grada takvo mjesto zasigurno zaslužuje na karti jedne metropole - dodaje Leboš i napominje kako su u klubu otvoreni za organiziranje evenata, ako su u skladu s navedenim programom.

Također, Leboš navodi kako klub ima pristupačne cijene pića te klizno radno vrijeme.

Vaj Faj, iako nedavno otvoren, već je prepoznat među poklonicima "elektroonike" te klub već postaje popularan među zagrebačkom publikom.

Mjesta kao Vaj Faj osvježenje na zagrebačkoj klupskoj sceni, a Vaj Faj daje prednost domaćim umjetnicima koji se na ovakvim mjestima mogu afirmirati.

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 20:05