46 KVADRATNIH METARA

Ovako to izgleda kada baš svakom prostorijom starog unajmljenog stana vladaju biljke

U ovom su se interijeru spojila dva stila, koja se i inače vole - boho stil i eklektični. Vlasnica je obožavateljica putovanja te je uspomene s putovanja savršeno uklopila sa svojim zelenim ljubimcima.

Osim toga, već godinama prikuplja zanimljiv stari namještaj, stoga njezino uređivanja prostora zapravo nikada ne prestaje. Ovaj stan u koji vas danas vodimo ima 46 kvadratnih metara i sastoji se od četiri jednostavno raspodijeljene prostorije. Dnevni boravak, kupaonica, kuhinja s blagovaonicom i spavaća soba otprilike su jednakih kvadratura. U svakoj prostoriji pronaći ćemo mnogo biljaka i plave detalje.

Najveća inspiracija za uređenje stana su joj zapravo bile biljke. Njezina ljubav prema sobnim biljkama rezultirala je svakom prostorijom popunjenom s ovim zelenim ljubimcima. Omiljeni detalj u interijeru su joj plavi zidovi jer je uz njih može iskombinirati gotovo sve što zamisli, a osim toga, opuštajući su i doprinose prozračnosti koja odlikuje ovaj interijer.

Spavaća soba...

Uređenje kuhinje bio joj je najveći izazov jer smatra kako nema dovoljno mjesta za stolom za sva druženja i večere koje organizira s prijateljima. Kako je kuhinja, osim kupaonice, najmanja prostorija u njenom domu, imala je i problema s pohranom posuđa, međutim postavljanje ormarića s mnogo mjesta i polica ovdje je igralo ključnu ulogu. Na posljetku je u kuhinju uspjela staviti i posuđe i, naravno, svoje zelene ljubimce.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:29