Novi broj magazina D&D

Još samo DANAS uz Jutarnji list potražite novi broj časopisa D&D! Inspirirajte se za proljetni makeover doma!

 

Buđenjeeee! Iz zimskog sna, naravno! U našoj redakciji vlada pomalo zarazni proljetni optimizam iako punom parom radimo na brojnim projektima. Moramo vam se pohvaliti da je ovo okrugli, 80. D&D i na to smo baš ponosni.

U ovom broju razbuđujemo i vas, savjetima i idejama za unošenje u dom prozračnosti i veselja kojim proljeće zrači. Saznat ćete koji su najbolji mirisi za ovo doba godine, koje su boje totalni hit prema institutu Pantone, a sve što trebate znati o proljetnom cvijeću, doznat ćete od naše urbane vrtlarice Andreje Čoh.

Dvije sjajne kreativke otvorile su nam vrata svojih stanova i donose pregršt inspiracije koju možete posuditi i primijeniti u vlastitom interijeru. I ovaj vas put vodimo u prekrasne domaće životne prostore.

Dva etažna stana u Zagrebu oduševit će vas svojim industrijskim stilom, a polako se krećemo i prema Jadranu. U Zaostrogu blizu Makarske pronašli smo šarmantnu i bajkovitu kamenu kuću koja će vas oboriti s nogu.

Tu su i naši aktualni vodiči za kupnju, a pripremili smo i editorijal koji je pravi cvjetni boom! Sve to, i još mnogo divnih inspirativnih ideja očekuje vas još danas na svim kioscima uz Nedjeljni Jutarnji za samo 13 kuna!

Sve svoje primjedbe, pokude i pohvale možete nam pisati na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite nas i na društvenim mrežama Facebooku D&D - Dom i Dizajn i Instagramu @domidizajn.

Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:13